Μιράντα : «Να φέρουμε ξανά τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει»

Μιράντα : «Να φέρουμε ξανά τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει»

Ο Ροντερίκ Μιράντα δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τόνισε μεταξύ άλλων πως στόχος του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού ο Ροντερίκ Μιράντα μίλησε για τους στόχους του με τους ερυθρόλευκους ενώ έστειλε και μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. Ο Πορτογάλος αμυντικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του Olympiacos TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στο λιμάνι, τις πρώτες του εντυπώσεις, ενώ τόνισε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί στο Γ. Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους στόχους του στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος: «Πρωτίστως θέλω να πω ότι είναι μεγάλη τιμή για εμένα το να βρίσκομαι εδώ. Ο στόχος μου είναι να φέρουμε ξανά τον σύλλογο εκεί όπου του αξίζει να βρίσκεται. Να είναι ξανά ο πρωταθλητής. Να επιστρέψει στο UEFA Champions League. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει αυτούς τους στόχους και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους, το πιο σημαντικό δηλαδή».

Για το αν ανυπομονεί να παίξει στο Γ. Καραϊσκάκης: «Έχω ακούσει πολλά για το Καραϊσκάκη. Θέλω όμως να τα ζήσω προσωπικά. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε αυτό το γήπεδο.

Τέλος, έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Να συνεχίσετε να υποστηρίζετε την ομάδα, η οποία πάντοτε σας χρειάζεται. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί και θα επανέλθουμε δυναμικά, ως πρωταθλητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ