Ουάρντα : «Γύρισα στην οικογένεια μου, θέλω Champions League»

Ουάρντα : «Γύρισα στην οικογένεια μου, θέλω Champions League»

Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και τους στόχους που έχει.

Ο Αμρ Ουάρντα έκανε το ντεμπούτο σε φιλικό στη φετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας από τον περσινό δανεισμό του στον Ατρόμητο.

Αγωνίστηκε για 64’ λεπτά στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης και έδειξε καλά στοιχεία, ωστόσο σίγουρα χρειάζεται χρόνο και για να προσαρμοστεί στα δεδομένα του Δικέφαλου, αλλά και για να φτάσει τους υπόλοιπους παίκτες σε φυσική κατάσταση, καθώς εντάχθηκε στην προετοιμασία μόλις την περασμένη Κυριακή, έχοντας άδεια μετά τη συμμετοχή του με την Αίγυπτο στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μιλώντας μετά το 1-1 με τη Γάνδη, ο Αιγύπτιος τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένεια μου, στον ΠΑΟΚ. Ήμουν δανεικός για ένα χρόνο και γύρισα. Θα είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια με τη Βασιλεία.

Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες μου, είμαστε μια οικογένεια και δεν νομίζω να δυσκολευτώ να προσαρμοστώ. Ο προπονητής μου έχει εξηγήσει τι θέλει από μένα και θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ σε αυτά τα δεδομένα».

Όσο για τη συμμετοχή του στον Μουντιάλ της Ρωσίας; «Το Μουντιάλ είναι όνειρο για κάθε παίκτη. Είμαι 24 ετών και τα όνειρα δεν σταματούν εδώ. Θέλω να παίξω στο Champions League με τον ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με υποστηρίζουν και με βοηθούν. Όλοι μου λέγανε να γυρίσω και τώρα είμαι εδώ και είναι όλα καλά!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ