ΟΦΗ: Δοκιμάζει Εμπεσίλιο ο Παπαδόπουλος

ΟΦΗ: Δοκιμάζει Εμπεσίλιο ο Παπαδόπουλος

Ο Ολλανδός κεντρικός μέσος λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις του ΟΦΗ και περνάει από το «μικροσκόπιο» του Ελληνα τεχνικού.

Με ένα νέο πρόσωπο συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν, καθώς στις προπονήσεις της κρητικής ομάδας λαμβάνει μέρος ο Ολλανδός Κάιλ Εμπεσίλιο. Ο 24χρονος κεντρικός μέσος δοκιμάζεται από τον Νίκο Παπαδόπουλο και αν καταφέρει να πείσει τον Ελληνα τεχνικό για την αξία του, τότε θα αποκτηθεί από την ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Ολλανδός άσος έχει περάσει από τις Ακαδημίες των Φέγενορντ και Αρσεναλ και είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της χώρας του. Με την Κ17 των Οράνιε μάλιστα κατέκτησε το EURO του 2011 που διεξήχθη στη Σερβία. Ο Εμπεσίλιο μάλιστα είχε πάει εξαιρετικά, καθώς είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτης της διοργάνωσης.

Το 2013 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Τβέντε και έκτοτε αγωνίστηκε σε Νότιγχαμ Φόρεστ, Ντεν Χααγκ και Ναϊμέγκεν. O 24χρονος βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» του Ελληνα τεχνικού και το επόμενο διάστημα θα παραμείνει στον ΟΦΗ ή θα αναχωρήσει για άλλες πολιτείες.

Παράλληλα, η Τσακαρίτα έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Μιγκέλ Μεγιάδο στον ΟΦΗ. Οι Αργεντινοί ανακοίνωσαν ότι ο Λατινοαμερικάνος αμυντικός χαφ παραχωρήθηκε στην ελληνική ομάδα ως δανεικός, ενώ αποκάλυψαν ότι στη συμφωνία με τον ΟΦΗ υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2019 ύψους 500.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ