Aτρόμητος – Αούστρια Λουστενάου 2-1

Aτρόμητος – Αούστρια Λουστενάου 2-1

Τις φιλικές νίκες του στην Αυστρία διπλασίασε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ατρόμητος επικρατώντας με 1-2 της Αούστρια Λουστενάου.

Ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 την Αούστρια Λουστενάου το απόγευμα της Πέμπτης σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Αυστρία. Το φιλικό ματς αποτέλεσε πιο δυνατό τεστ από αυτό της Ντόρνμπιρν, με τον Νταμίρ Κάναντι να βγάζει ακόμα πιο ισχυρά συμπεράσματα για τη νέα σεζόν.

Το ματς ξεκίνησε με αλλαγές κατοχής και από τις δύο ομάδες με την Αούστρια να ανοίγει το σκορ στο 18’ από σουτ εντός περιοχής μετά από αναταραχή που υπήρξε στην περιοχή του Ατρόμητου σε κόρνερ.

IMG 0081

Η ομάδα του Περιστερίου δεν άργησε να απαντήσει και στο 25’ έπειτα από σέντρα του Μπρούνο, ο Κουλούρης με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-1 ενώ πέντε λεπτά αργότερα είχε και δοκάρι.

Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 60’ ο Ρισβάνης με κεφαλιά μέσα στη μεγάλη περιοχή έπειτα από εξαιρετικού φάουλ του Γιαννούλη.

Δεύτερο δείγμα θετικό για τον φετινό Ατρόμητο που δείχνει ότι κατέχει εξαιρετική συνοχή από την περσινή χρονιά αλλά και δυνατότητες να αγωνιστεί με διαφορετικά συστήματα στη διάρκεια του παιχνιδιού.

IMG 0331

Πλέον απομένουν ακόμα δύο φιλικά στο Β’ στάδιο της προετοιμασίας με τις Ελβετικές ομάδες, Ζυρίχη και Γκρασχόπερς. Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Σάκιτς, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Νταβιώτης, Μπρούνο, Γαρουφαλιάς, Μπουσούλατζιτς, Μούγιακιτς, Κουλούρης.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μέγιερι, Χατζηϊσαίας, Λαζαρίδης.

Δείτε τα γκολ του Ατρόμητου από το επίσημο κανάλι της ομάδας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ