Σειρήνες από Κολομβία για Κόντε

Σειρήνες από Κολομβία για Κόντε

Εκτός από το δεδομένο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά και ομάδας από τη Σαουδική Αραβία για τον Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα, έρχονται να προστεθούν και δύο ομάδες από την Κολομβία.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Πέδρο Κόντε στην Ελλάδα και τον ΠΑΣ Γιάννινα (34 γκολ σε 61 εμφανίσεις) έχουν ανεβάσει πολύ τις μετοχές του 29χρονου στράικερ. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είναι δεδομένο για τον παίκτη, όμως άλλωστε και ομάδας από τη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα όμως με Μέσα της Κολομβίας, ο Κόντε αρέσει πολύ και σε δύο ομάδες του εγχώριου πρωταθλήματος. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια του Απερτούρα Ατλέτικο Νασιονάλ και την Ζούνιορ Ντε Μπαρανκίγια που βρίσκεται στη 5η θέση, με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται και το Κλαουσούρα, το δεύτερο μισό δηλαδή του πρωταθλήματος.

Λέγεται μάλιστα πως οι δύο σύλλογοι από τη χώρα του καφέ έχουν ήδη προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη και μένει να δούμε αν θα υπάρχουν εξελίξει άμεσα στην υπόθεση αυτή. Ο Κόντε έλειπε από την απογευματινή προπόνηση των Γιαννιωτών και αυτό ίσως μάλιστα να συνδέεται με την περίπτωση αυτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ