Superleague : Αποσύρει την πρόταση ο Βασιλειάδης ή απαντάει η διοργανώτρια αρχή

Superleague : Αποσύρει την πρόταση ο Βασιλειάδης ή απαντάει η διοργανώτρια αρχή

Ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει πετάξει το «μπαλάκι» στη Superleague και περιμένει μέχρι σήμερα απάντηση, αλλιώς θα αποσύρει την πρότασή του.

Η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη για το μέλλον της Superleague, μιας και λήγει η προθεσμία που έχει η Λίγκα για να δεχτεί την πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει προτείνει τη συμμετοχή 12 ομάδων από το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21.

Ο Βασιλειάδης είναι ανένδοτος σε όποια άλλη πρόταση και δεν δέχεται σε καμία περίπτωση να συζητήσει αν οι ομάδες δεν συναινέσουν σε αυτόν τον αριθμό. Όμως, τουλάχιστον οι μισές ομάδες δεν συμφωνούν, συνεπώς υπάρχει θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός αν δεν λάβει σήμερα απάντηση από τη Λίγκα, θα αποσύρει την πρότασή του και μαζί τα όσα εκατομμύρια έχει υπολογίσει για τις ΠΑΕ.

Μάλιστα, ο Βασιλειάδης πρόκειται να επικοινωνήσει και με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ώστε να αποφασίσουν οριστικά την απόσυρση της πρότασης της κυβέρνησης, στην περίπτωση που ούτε σήμερα λάβουν θετική απάντηση από τις ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ