Τα 5.000.000 € για Κούκα και ο ρόλος του Μέντες

Τα 5.000.000 € για Κούκα και ο ρόλος του Μέντες

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει άμεσα την απόκτηση του Αιγύπτιου επιθετικού Αχμέντ Χασάν. Οι απαιτήσεις της Μπράγκα, το «θέλω» του παίκτη και του Μαρτίνς και το «κλειδί» της μεταγραφής.

Ο Ολυμπιακός κλείνει το ένα μετά το άλλο τα ανοιχτά μέτωπα που έχει, ολοκληρώνοντας τις μεταγραφές σημαντικών παικτών για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πριν λίγες ήμερες ανακοίνωσε τον Ροντερίκ Μιράντα, τελειώνει και με τον Γιασίν Μεριά και… τριτώνει τις δυναμικές κινήσεις του με την αναμενόμενη απόκτηση του Αχμέντ Χασάν. Του Αιγύπτιου σέντερ φορ, που επιλέχθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς ως ο ιδανικός για την επίθεση των Ερυθρόλευκων, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr.

Οπως έχει αποκαλύψει to10.gr, ο Ολυμπιακός ασχολείται ενεργά εδώ και πολλές ημέρες με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Και όλα δείχνουν ότι ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Με τον Κούκα να ετοιμάζεται για το ταξίδι προς την Ελλάδα και αμέσως μετά για το Βέλγιο. Οπου ο Μαρτίνς τον περιμένει πώς και πώς, για να στηρίξει πάνω του μεγάλο κομμάτι της επιθετικής λειτουργίας (και αξιοπιστίας) του Ολυμπιακού.

Από την Πέμπτη ο 25χρονος επιθετικός βρίσκεται στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας με την αποστολή της Μπράγκα και ακολουθεί την προετοιμασία των «Πολεμιστών». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης μίλησε με τον προπονητή του και τον ενημέρωσε ότι πρώτη του επιλογή είναι να αποχωρήσει από τον σύλλογο, με σκοπό να βρει μια ομάδα που θα του εμπιστευθεί και θα του δώσει χώρο και χρόνο για να αναδείξει το ταλέντο του. Μάλιστα, αυτό έγινε ακόμη πιο σαφές από τη στιγμή που οι Ντιέγκο Σόουζα και Γουίλσον Εντουάρντο, δεν έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ.

ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΡΑΓΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΤΕΣ

Η διοίκηση της Μπράγκα κοστολογεί με 5.000.000 € τον Χασάν. Και αυτή φέρεται να ήταν η πρώτη τιμή που έπεσε στο τραπέζι από τους ιθύνοντές της, όταν ξεκίνησε η συζήτηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Εντούτοις, το ποσό αυτό θεωρείται υπερβολικό και για αυτόν τον λόγο οι διαπραγματεύσεις έγιναν με συγκεκριμένη στόχευση. Και με τη σύμπραξη του ατζέντη του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει… λευκός καπνός στην υπόθεση του Κούκα.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον Μέντες για τα οικονομικά και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και υπάρχει αισιοδοξία ότι μέσα στις επόμενες ώρες/μέρες, θα τελειώσει και η συμφωνία με την Μπράγκα. Με την οποία, άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις τα τελευταία χρόνια, μετά τις μεταγραφές των Πάρντο, Μπρούνο Βιάνα και Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη… χρυσή τομή με την πορτογαλική ομάδα, επαναλαμβάνουμε ότι πιθανότατα θα βρεθεί κοντά στα 3.000.000 €. Με την Μπράγκα να επιθυμεί να διατηρήσει και σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη. Αλλά και πολύ κοντά στο ολοκληρωθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ