Δεύτερη φιλική νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης στην Πολωνία

Δεύτερη φιλική νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης στην Πολωνία

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση απέναντι στη Λέχια Γκντάνσκ στην Πολωνία, 13 ημέρες πριν αντιμετωπίσει τη Χιμπέρνιαν στο Europa League.

Στο δεύτερο φιλικό ματς που έδωσε ο Αστέρας Τρίπολης στο Γκνιεβίνο της Πολωνίας, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, επικράτησε με 1-0 της Λέχια Γκντάνσκ, ύστερα από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Μπιτόβια Μπιτόφ. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημειώθηκε από τον Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο στο 45ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Μάρτιν Ρόλε.

Πέντε ημέρες πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα και 13 πριν τεθούν αντιμέτωποι με τη Χιμπέρνιαν στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa League, οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι από την αντίπαλό τους και πήραν ακόμη μία νίκη επί πολωνικού εδάφους.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς είχε καλό ρυθμό και ευκαιρίες, κυρίως από την πλευρά της ελληνικής ομάδας, με τους Γιάννη Μανιά και Ρόλε να τις σπαταλούν τις καλές στιγμές της ομάδας τους. Το δεύτερο ημίχρονο κυμάνθηκε σε χαμηλότερο τέμπο και είχε σαφώς λιγότερες φάσεις. Οι Πολωνοί ισορρόπησαν, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν και το γκολ της ισοφάρισης.

Αναλυτικά οι παίκτες που αγωνίστηκαν για τον Αστέρα:

Παπαδόπουλος (30′ Αθανασιάδης, 60′ Τσιφτσής), Κώτσιρας (55′ Γλέζος, 84′ Σάλας), Τριανταφυλλόπουλος (46′ Πασαλίδης), Χριστόπουλος (84′ Ματρικάρντι), Κυριακόπουλος (55′ Μπελόκ), Μουνάφο (55′ Κουμαντέι, 84′ Μαρτίνεθ), Ιγκλέσιας (46′ Βαλιέντε), Ρόλε (46′ Μπαστιανός), Τσιλιανίδης (55′ Τζίνας), Καλτσάς (46′ Βλάχος), Μανιάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ