Παναθηναϊκός: Προφορική συμφωνία με Σιφναίο

Παναθηναϊκός: Προφορική συμφωνία με Σιφναίο

Οι Πράσινοι τα βρήκαν σε όλα με τον 22χρονο επιθετικό και απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα, προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του.

Ετοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη του φετινή μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Μαρκ Σιφναίο και να απομένουν πλέον κάποια διαδικαστικά θέματα, προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα από τους Πράσινους.

Ο 22χρονος άσος, όπως σας είχε ενημερώσει σχετικά to10.gr, θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και την Δευτέρα θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην Ολλανδία, όπου οι Πράσινοι θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Το μόνο που απομένει για ντυθεί και επίσημα στα «πράσινα» είναι να τακτοποιήσει κάποια θέματα που υπάρχουν με την ταυτότητα και το διαβατήριό του. Στη συνέχεια θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό και θα τεθεί στη διάθεση του Δώνη.

Ο Σιφναίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ολλανδία, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Βαλβάικ, ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε στην Ινδία, το πρώτο μισό με τη φανέλα της Καρέλα Μπλάστερς και το δεύτερο εξάμηνο με τα χρώματα της Γκόα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ