Παναθηναϊκός : Ικανοποίηση Δώνη για την προετοιμασία, δεν ταξιδεύουν όλοι στην Ολλανδία

Παναθηναϊκός : Ικανοποίηση Δώνη για την προετοιμασία, δεν ταξιδεύουν όλοι στην Ολλανδία

Ομιλία του Ελληνα τεχνικού την Παρασκευή πριν την απογευματινή προπόνηση.

Ο Γιώργος Δώνης πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης την Παρασκευή (13/7) μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού, εκφράζοντάς τους, μεταξύ άλλων την ικανοποίησή του για την πορεία της προετοιμασίας μέχρι στιγμής.

Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε ότι διαπίστωσε μεγάλη διάθεση από το σύνολο των ποδοσφαιριστών και ότι γενικότερα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.

Ωστόσο στη συνέχεια ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξήγησε ότι δεν είναι δυνατό όλοι οι παίκτες να συμπεριληφθούν στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το Τίλμπουργκ της Ολλανδίας προκειμένου να η ομάδα να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο λόγος είναι ότι ο αριθμός των παικτών που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή το πράσινο ρόστερ είναι μεγάλος, με τον Ελληνα τεχνικό να θέλει να δουλέψει με σαφώς λιγότερους ποδοσφαιριστές.
Πάντως ο Γιώργος Δώνης παρουσιάστηκε καθησυχαστικός λέγοντας πως δεν σημαίνει κάτι αρνητικό για όσους παίκτες παραμείνουν επί ελληνικού εδάφους. Κι αυτός καθώς άπαντες θα έχουν την ευκαιρία και πιο μετά για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν μια θέση στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ