Η «ερυθρόλευκη» ανάρτηση του ενθουσιασμένου Μεριά (vid)

Η «ερυθρόλευκη» ανάρτηση του ενθουσιασμένου Μεριά (vid)

Τελειώνει η μεταγραφή του Τυνήσιου σέντερ μπακ στον Ολυμπιακό, με τον 25χρονο να ανεβάζει και βίντεο από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Γιασίν Μεριά στον Ολυμπιακό, με τον Τυνήσιο σέντερ μπακ να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

Ο Αφρικανός αμυντικός, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με την εθνική ομάδα της χώρας του, βρίσκεται στην Αθήνα και μάλιστα ανάρτησε στα social media βίντεο από την Πλατεία Αλεξάνδρας. Ο διεθνής άσος ενθουσιάστηκε από το τοπίο γύρω από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και θέλησε να μοιραστεί το βίντεο με τους φίλους του στο Instagram.

Ο Μεριά βρέθηκε στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από τους Πειραιώτες. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού άλλωστε τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα του, αλλά και με τον ίδιο τον παίκτη.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του ο Μεριά θα ταξιδέψει για το Γκενκ, όπου οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποιούν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους. Ο 25χρονος θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού και θα αρχίσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο Μεριά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ