Πιθανή η επιστροφή του Βιτόλο στην Ελλάδα

Πιθανή η επιστροφή του Βιτόλο στην Ελλάδα

Ο Βίκτορ Βιτόλο ενδέχεται να αποχωρήσει άμεσα από την Τενερίφη και ορισμένες ομάδες της Superleague παρακολουθούν την περίπτωση του πρώην μέσου των Παναθηναϊκού, Άρη και ΠΑΟΚ.

Ο 34χρονος Ισπανός μέσος, Βίκτορ Βιτόλο, πιθανότατα θα αποχωρήσει από την Τενερίφη και ορισμένες ομάδες της Superleague τον έχουν τοποθετημένο στο «ραντάρ» τους. Ο πρώην μέσος των Αρη, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Τενερίφη το 2014, στην οποία γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά και διατηρεί ισχυρό δέσιμο με το κοινό της, ωστόσο πλέον θεωρείται κάτι περισσότερο από πιθανό ο Ισπανός μέσος να αποτελέσει παρελθόν.

Εκείνος θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται για μία ή δύο επιπλέον σεζόν, προτού αποσυρθεί, αφού αισθάνεται σε καλή κατάσταση. Οι Απόλλων Σμύρνης και Λεβαδειακός παρακολουθούν τις εξελίξεις και σε περίπτωση αποχώρησής του ενδέχεται να χτυπήσουν την «πόρτα» του, ενώ ενδέχεται να συμβεί το ίδιο και με άλλους συλλόγους της Superleague.

Η τελευταία ομάδα του επί ελληνικού εδάφους ήταν ο Παναθηναϊκός, από τον οποίο αποχώρησε τον Αύγουστο του 2013 για την Ελάγκζισπορ. Από την τουρκική ομάδα έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο του 2014 και το επόμενο καλοκαίρι υπέγραψε στην Τενερίφη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ