Παναθηναϊκός : Ψηλά στη λίστα ο Φλέτσερ

Παναθηναϊκός : Ψηλά στη λίστα ο Φλέτσερ

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Στίβεν Φλέτσερ, αλλά οι υψηλές απολαβές του παίκτη αποτελούν «αγκάθι» για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον Στίβεν Φλέτσερ, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο διεθνής Σκωτσέζος επιθετικός της Σέφιλντ Γουένσντεϊ είναι ένας παίκτης που κάλλιστα θα μπορούσε να βοηθήσει τους πράσινους και να δώσει πόντους εμπειρίας στην ομάδα.

Η ομάδα του δεν φαίνεται αρνητική στο ενδεχόμενο να σπάσει το συμβόλαιο του παίκτη, αλλά το πρόβλημα πηγάζει από αλλού. Ειδικότερα, ο έμπειρος φορ έχει υψηλές απολαβές, γεγονός που δεν μπορεί να διευθετηθεί από τη στιγμή που τα οικονομικά των πράσινων παραμένουν ως έχουν, μιας και δεν έχει γίνει ακόμα αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ. Συνεπώς, μολονότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, έχει ξεχωρίσει τον 31χρονο παίκτη, η περίπτωσή του δεν μπορεί να προχωρήσει.

Ο Φλέτσερ άρχισε την καριέρα του στην Χιμπέρνιαν όπου έπαιξε από το 2004 μέχρι το 2009. Μετέπειτα πήγε στην Μπέρνλι και αργότερα στη Σάντερλαντ, ενώ έχει κάνει πέρασμα και από τη Μαρσέιγ. Το 2016 επέστρεψε στο Νησί για χάρη της Σέφιλντ. Τέλος, σε εθνικό επίπεδο ο Φλέτσερ μετράει 31 συμμετοχές με την εθνική Σκωτίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ