«Αυτή είναι η πρόταση της ΑΕΚ για Μπογέ»

«Αυτή είναι η πρόταση της ΑΕΚ για Μπογέ»

Ο πασίγνωστος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, αποκάλυψε την πρόταση της ΑΕΚ στην Τορίνο για τον Λούκας Μπογέ.

Το πρωί του Σαββάτου (14/07) έγινε γνωστό ότι ο 22χρονος, Λούκας Μπογέ, είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για την επιθετική γραμμή και πως η Ένωση βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Τορίνο.

Όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα του πασίγνωστου Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να κερδίσουν την κούρσα κόντρα στην άλλη ενδιαφερόμενη, την ιταλική Φροζινόνε, ενώ τονίζεται ότι η προσφορά της ελληνικής ομάδας αφορά σε δανεισμό και τοποθέτηση επιλογής εξαγοράς για το καλοκαίρι του 2019, έναντι 6.000.000 ευρώ. Επίσης, υποστηρίζεται ότι ο Αργεντινός επιθετικός βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δη στο Champions League.

Το ρεπορτάζ το To10.gr λέει ότι ο Μπογέ θα εισπράξει κάτι παραπάνω από 600.000 ευρώ για το (τουλάχιστον) ένα έτος συνεργασίας του με την Ένωση. Μάλιστα, όπως και με τον Μάρκο Λιβάγια, έχει συμφωνηθεί και το επόμενο πολυετές συμβόλαιο, εφόσον τελικά η ΑΕΚ ενεργοποιήσει την επιλογή εξαγοράς με το πέρας του δανεισμού του.

Την περασμένη σεζόν ο Μπογέ πραγματοποίησε συνολικά 27 εμφανίσεις, καθώς στο πρώτο μισό βρέθηκε στη Serie A με τη φανέλα της Τορίνο και στο δεύτερο στη La Liga με την αντίστοιχη της Θέλτα, στην οποία παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα εξάμηνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ