Ολυμπιακός : Δεν προχωράει του Μεριά

Ολυμπιακός : Δεν προχωράει του Μεριά

Δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μεριά στον Ολυμπιακό καθώς η ομάδα του Τυνήσιου είχε τελευταία στιγμή εξωπραγματικές απαιτήσεις. Ήδη ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με άλλον μεταγραφικό στόχο για το κέντρο της άμυνας.

Δεν πρόκειται να παίξει τελικά στον Ολυμπιακό ο Γιασίν Μεριά παρότι η μεταγραφή θεωρούταν κλεισμένη με τον Τυνήσιο στόπερ να βρίσκεται απο την Παρασκευή στην Αθήνα!

Ο Μεριά πέρασε τις εξετάσεις, μάλιστα χθες βρέθηκε και στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπου έβγαλε μάλιστα και σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο instangram όμως οι απαιτήσεις που προέβαλε την τελευταία στιγμή η ομάδα του, Σφαξιέν, στάθηκαν εμπόδιο.

Υπήρχε οριστική συμφωνία με τον παίκτη, αλλά και με την ομάδα του για αυτό και αρχικά ο Μεριά ήρθε στην Αθήνα για τα τελικά της μεταγραφής. Την τελευταία στιγμή η ομάδα του ζήτησε πράγματα που αντιβαίνουν την κοινή λογική, αλλά και τα επιτρεπτά από την ΦΙΦΑ σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές και απο τον Ολυμπιακό έκοψαν κάθε συζήτηση.

Οι πληροφορίες που υπήρχαν για την συμφωνία Ολυμπιακού-Σφαξιέν ανέφεραν πως η μεταγραφή θα πήγαινε κοντά στο 1.8 εκατ. ευρώ με ένα ποσοστό μεταπώλησης στην ομάδα της Τυνησίας. Υπήρξε συμφωνία για αυτό άλλωστε και ο Μεριά ήρθε στην Αθήνα για τα τελικά και για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Χρειαζόταν άλλωστε η άδεια της ομάδας του για να μπορέσει να έρθει στην Αθήνα. Οι Τυνήσιοι όμως στην πορεία προέβαλαν παράλογες απαιτήσεις αλλάζοντας την αρχική συμφωνία με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να αφήσει πίσω αυτή την υπόθεση.

Ήδη οι ερυθρόλευκοι μετά την ξαφνική αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Μεριά έχουν στρέψει την προσοχή τους σε άλλο μεταγραφικό στόχο για τη θέση του κεντρικού αμυντικού έχοντας ξεκινήσει μάλιστα και διαπραγματεύσεις!

Είναι ξεκάθαρο άλλωστε πως στον Ολυμπιακό θέλουν μετά τον Μιράντα να αποκτήσουν έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό και απο την στιγμή που οι εξωπραγματικές απαιτήσεις της Σφαξιέν την τελευταία στιγμή δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής, πλέον οι ερυθρόλευκοι έχουν στραφεί στις άλλες επιλογές που υπήρχαν στην σχετική λίστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ