«Πρόταση του ΠΑΟΚ για Γουίλιαν Αράο»

«Πρόταση του ΠΑΟΚ για Γουίλιαν Αράο»

Οι Βραζιλιάνοι επιμένουν ότι οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για τον μέσο της Φλαμένγκο και επισημαίνουν ότι σύντομα ο Δικέφαλος θα καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Γουίλιαν Αράο παραμένει στη λίστα του Ολυμπιακού για τη μεσαία γραμμή, με τους Βραζιλιάνους να βάζουν στο κόλπο της απόκτησης του 26χρονου χαφ και τον ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα από τη Λατινική Αμερική, η Φλαμένγκο μπορεί να βγάλει πολλά περισσότερα χρήματα από ότι αρχικά είχαν εκτιμήσει οι άνθρωποι της ομάδας, καθώς για την απόκτηση του Αράο ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ είναι ο κύριος ανταγωνιστής του Ολυμπιακού για τον Γουίλιαν Αράο. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν τον παίκτη της Φλαμένγκο και ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση για την αγορά του από τη βραζιλιάνικη ομάδα. Η πρότασή του μάλιστα θα είναι μεγαλύτερη από αυτή που έκανε ο Ολυμπιακός», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Οπως επισημαίνουν οι Βραζιλιάνοι, ο Αράο θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και πλέον είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, όσον αφορά στο μέλλον του 26χρονου μέσου. Υπενθυμίζουμε ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Φλαμένγκο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ