Σασί: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ»

Σασί: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ»

Ο Τυνήσιος στράικερ μίλησε για τη μεταγραφή του στην κρητική ομάδα και υποκλίθηκε στους φιλάθλους του ΟΦΗ.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται από το Σάββατο το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Ισμαήλ Σασί. Ο Τυνήσιος στράικερ επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της κρητικής ομάδας και είχε την πρώτη του γνωριμία με τον τεχνικό του συλλόγου, Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος την Δευτέρα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ για τη μεταγραφή του στους νεοφώτιστους και τόνισε ότι θα δώσει το 100% για να βοηθήσει την κρητική ομάδα. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του ΟΦΗ, ο οποίος όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δημιουργεί πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που είμαι εδώ. Περιμένω να ξεκινήσω τη δουλειά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μεταγραφή μου στον ΟΦΗ και θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Γνωρίζω αρκετά για τη νέα μου ομάδα. Για την ιστορία της και τον εκπληκτικό κόσμο που έχει. Εχω δει παιχνίδια του ΟΦΗ και ξέρω την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της ομάδας. Θέλω πραγματικά να το ζήσω όλο αυτό. Την όμορφη ατμόσφαιρα, στο γήπεδο του ΟΦΗ. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σαν το Ελληνικό και να είναι σίγουρος ο κόσμος του ΟΦΗ, ότι θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ