Μώραλης: «Συλλυπητήρια, ένα καταπληκτικό παιδί έφυγε αναίτια και ξαφνικά…»

Μώραλης: «Συλλυπητήρια, ένα καταπληκτικό παιδί έφυγε αναίτια και ξαφνικά…»

Τα συλλυπητήρια του Δημάρχου Πειραιά για το θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ - «Κουράγιο και δύναμη σε ολόκληρη την οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη στη δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής τους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη για τον χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ εξέφρασε ο Γιάννης Μώραλης.

Ο θάνατος του μικρότερου γιου του άλλοτε προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκάλεσε θλίψη στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια, αλλά και γενικότερα σε όλη την Ελλάδα. «Ένας νέος άνθρωπος, ένα καταπληκτικό παιδί, ένας χαρισματικός άντρας έφυγε αναίτια και ξαφνικά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πειραιά.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στα social media:

«Επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Ένας νέος άνθρωπος, ένα καταπληκτικό παιδί, ένας χαρισματικός άντρας έφυγε αναίτια και ξαφνικά σκορπίζοντας τη θλίψη πρώτα και απ’ όλα στην οικογένεια του, αλλά και σε όσους είχαμε την ευκαιρία, τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσουμε από κοντά. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη σε ολόκληρη την οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη στη δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής τους. Θα είμαστε όλοι κοντά τους».

Δείτε το μήνυμά του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ