Μιγκέλ Γκερέρο: Από την εξωτερική το… πρόσωπο του Ιούλη (vids)

Μιγκέλ Γκερέρο: Από την εξωτερική το… πρόσωπο του Ιούλη (vids)

Ο Ισπανός επιθετικός σε 180΄παρουσίας έχει προλάβει να σκοράρει 5 γκολ σε τέσσερα διαφορετικά φιλικά τεστ του Ολυμπιακού. Ε, δεν το λες και συνηθισμένο!

Φυσικά και δεν είναι να ασχολείσαι σοβαρά με τα πρώτα φιλικά ματς του καλοκαιριού. Πόσο μάλλον με τις… λεπτομέρειες αυτών. Τεστ είναι, ανάλογα μιας προπόνησης. Δοκιμές και αυτό είναι όλο. Από την άλλη καμία φορά φτάνουν ενδείξεις για να πιάσεις τον «παλμό» μιας ιστορίας. Και είναι αλήθεια πως αν ως εδώ υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που έχει καταφέρει να αποτελέσει θέμα συζήτησης απλά και μόνο από τις πρώτες παρουσίες του, αυτός είναι ο Μιγκέλ Γκερέρο.

Ο Ισπανός επιθετικός που ήρθε με πολλούς να γκρινιάζουν ότι «δεν έχει πολλά γκολ στην καριέρα του» και που ως τώρα ότι ακουμπάει το στέλνει στα αντίπαλα δίχτυα. Μετρά μόλις 180΄συμμετοχής στα τέσσερα φιλικά των Ερυθρόλευκων και έχει προλάβει να σκοράρει σε όλα τα ματς. Πέντε γκολ ως εδώ και μάλιστα με όλους τους πιθανούς τρόπους. Με απευθείας φάουλ , με κεφαλιά ψαράκι, με σωστές τοποθετήσεις στην αντίπαλη περιοχή από εκείνες που κάνουν τις ασίστ πιο δύσκολες από τις εκτελέσεις. Από όλα έχει ο μπαξές. Και μάλιστα σε μια συγκυρία που επί της ουσίας ο Ολυμπιακός ψάχνει ακόμη για τον βασικό σέντερ φορ της επόμενης σεζόν έχοντας στοχεύσει στην περίπτωση του «Κούκα», της Μπράγκα.

Είναι καλός ποδοσφαιριστής ο Γκερέρο. Το επιβεβαιώνει η ως τώρα παρουσία του, και ειδικά η τελευταία του διετία σε επίπεδο «Πριμέρα». Το επιβεβαιώνει πως έγινε ολόκληρη φασαρία στη Λεγκάνες όταν έφυγε μιας και ο Πελεγκρίνο, ο προπονητής των Μαδριλένων ζητούσε επιτακτικά την παραμονή του στο ρόστερ. Αρχίζει να φαίνεται όμως και από πρώτα φιλικά. Από τη συνεργασία του με τον Φορτούνη, από το ομαδικό παιχνίδι του.  Ήρθε αθόρυβα και ήδη κάνει… θόρυβο.

Το χθεσινό φιλικό με την Έουπεν ήταν το τέταρτο στη φετινή προετοιμασία. Ο Ισπανός επιθετικός λοιπόν έχει σκοράρει και στα τέσσερα σχηματίζοντας μια (φιλική μεν, σπάνια δε) προσωπική συλλογή. Συνολικά πέντε γκολ ως τώρα:

Με απευθείας φάουλ αλλά και με… κεφαλιά ψαράκι κόντρα στη Βάτενς στο πρώτο ματς επί Αυστριακού εδάφους.

Τελειώνοντας υποδειγματικά το σόλο του Χριστοδουλόπουλου με τη Μποτοσάνι.

Εκτελώντας με τη Τεσέντερλο το Σάββατο αλλά και χθες της Έουπεν από τις ασίστ του Κώστα Φορτούνη.

https://www.youtube.com/watch?v=7eQZtPGnQEM

Πέντε γκολ σε 180΄ συμμετοχής σε αυτές τις τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις καθώς όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό ο Πέδρο Μαρτίνς ελέγχει με… το ρολόι τον χρόνο συμμετοχής των ποδοσφαιριστών του σε αυτά τα τεστ. Σα να έχει παίξει ο Ισπανός δύο «φουλ» παιχνίδια και έχει σκοράρει τα 5 από τα 13 γκολ που έχουν συνολικά οι Ερυθρόλευκοι στην ως τώρα συγκομιδή τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ