Αδημονία Λουτσέσκου για τους αγώνες με Βασιλεία

Αδημονία Λουτσέσκου για τους αγώνες με Βασιλεία

Ο Λουτσέσκου σε δηλώσεις του τόνισε ότι ανυπομονεί για τους αγώνες με τη Βασιλεία και ότι το σημερινό φιλικό ήταν ό,τι πρέπει για να βάλει τους παίχτες του στο κλίμα των προκριματικών.

Μετά το τέλος της φιλικής νίκης του ΠΑΟΚ με 2-1 απέναντι στην Ολλανδική Ντε Γκράαφσαπ, ο προπονητής του «δικέφαλου» Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της Nova.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε τόσο για το σημερινό φιλικό όσο και για τους κρίσημους αγώνες με τη Βασιλεία.

Για το φιλικό με τη Ντε Γκράαφσαπ δήλωσε : «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και πραγματικά είχε τα πάντα. Είχε πάρα πολλά νεύρα, δυνατές μονομαχίες και μου άρεσε αυτό. Νομίζω ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για να μας… ξυπνήσει όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Αν και υπήρχαν δύσκολες συνθήκες λόγω της ζέστης, η αλήθεια είναι ότι είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δύο λάθη μπορούσαν να μας κάνουν τη ζημιά. Το ένα ήταν το γκολ που δεχθήκαμε και το άλλο ήταν το πέναλτι που παραχωρήσαμε. Μετά από την διακοπή που θα κάνουμε και θα ξεκουραστούμε θα είμαστε καλύτεροι στις αντιδράσεις μας και την συγκέντρωσή μας»

Για την κατάσταση του Φερνάντο Βαρέλα μετά το χτύπημα που δέχτηκε είπε : «Δέχθηκε μια κλωτσιά κατά τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο είναι δυνατό παιδί και ελπίζουμε πως θα είναι εντάξει στις 2-3 επόμενες ημέρες».

Για τις διαφορετικές ομάδες που παρέταξε χτες και σήμερα : «Εχθές είπα ότι το γκρουπ που χρησιμοποιήθηκε δεν υπολογίζεται περισσότερο από το σημερινό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως 1-2 ποδοσφαιριστές δε θα χρησιμοποιηθούν».

Τέλος για τις ευθύνες του ως προπονητής και τα ματς με τη Βασιλεία ο Ρουμάνος τόνισε : «Πάντα υπάρχει μεγάλη ευθύνη στις πλάτες ενός προπονητή. Αυτό συμβαίνει κάθε χρονιά που δουλεύω ως προπονητής, το να παίρνω αυτό το βάρος και πέρσι και όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά είναι το βάρος της δουλειάς μας. Έχουμε μπροστά μας μια καινούρια σεζόν που ξεκινάει με δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League και νομίζω πως είναι ο πιο όμορφος τρόπος για να ξεκινήσει μια χρονιά. Από την δική μου πλευρά, περιμένω πως και πως το παιχνίδι με τη Βασιλεία διότι όταν περιμένεις τόσο πολύ ένα παιχνίδι και προετοιμάζεσαι τόσο καλά, βγάζεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όπως τα συναισθήματα, σωστές αντιδράσεις και συγκέντρωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ