ΑΕΚ : Έρχονται Αλεφ, Μπογέ και Πόνσε και… τέλος -Μετά το πρώτο ματς ξανά μεταγραφές

ΑΕΚ : Έρχονται Αλεφ, Μπογέ και Πόνσε και… τέλος -Μετά το πρώτο ματς ξανά μεταγραφές

Με αυτές τις τρεις μεταγραφές η ΑΕΚ... κλείνει το κύκλο της ενίσχυσης ενόψει του πρώτου ματς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Τα μεγάλα κενά που διαπιστώθηκαν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Πολωνία, αφορούσαν την θέση του χαφ, του εξτρέμ και του σέντερ φορ. Και η «Ένωση» φουλάρει ώστε μέχρι αύριο ή Τετάρτη να τελειώσει και επίσημα με αυτές τις μεταγραφές για να μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ομάδα στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς τον Αύγουστο.

Ο Άλεφ από την Μπράγκα, ο Μπογέ από την Τορίνο και ο Πόνσε από την Ρόμα (όλοι με δανεισμό και οψιόν αγοράς 2 εκατ.ευρώ, 6 εκατ.ευρώ και 6-7 εκατ.ευρώ αντίστοιχα) προβάρουν τα… κιτρινόμαυρα και ολοκληρώνεται σύντομα η ανταλλαγή εγγράφων για να τελειώσουν τα τρία deal.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η ΑΕΚ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες δεν θα προχωρήσει σε άλλες μεταγραφές, δηλαδή μέχρι τον πρώτο προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στις 7-8 Αυγούστου. Από εκεί και πέρα, η αγορά που… ανοίγει τον Αύγουστο θα εκτιμηθεί εντελώς διαφορετικά με την ΑΕΚ να ψάχνει τότε τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και της παρουσίας της στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ