«Στην Αθήνα για ιατρικά και υπογραφές ο Μπογέ»

«Στην Αθήνα για ιατρικά και υπογραφές ο Μπογέ»

Έφυγε από την προετοιμασία της Τορίνο και ετοιμάζεται να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο Αργεντινός άσος.

Ακόμα και εντός της ημέρας είναι πιθανό να δρομολογηθούν οι τελικές εξελίξεις για την μεταγραφή του Λούκας Μπογέ στην ΑΕΚ, καθώς όπως αναφέρουν από την Ιταλία ο Αργεντινός άσος εγκατέλειψε την προετοιμασία της Τορίνο, για να έρθει στην Ελλάδα και την Ένωση! Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών ο Μπογέ ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ.

Αυτό που σημειώνουν στην Ιταλία είναι πως ο 22χρονος άσος θα βρίσκεται άμεσα στην Αθήνα, για να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας και εν συνεχεία να ανακοινωθεί. Ξεκινώντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Η συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Τορίνο αφορά στον δανεισμό του Μπογέ για ένα χρόνο, με τους Κιτρινόμαυρους να διατηρούν οψιόν για την αγορά του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι με ένα ποσό που θα φτάνει στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Χωρίς να είναι ακόμα σαφές αν με αυτό το ποσό η Ένωση θα διατηρεί το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή ή θα κρατήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης η ιταλική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ