ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ 1-0

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ 1-0

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Καρπενήσι. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ο Αλέξανδρος Νικολιάς.

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο του Καρπενησίου ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ, χάρη στο τέρμα του Νικολιά στο 9ο λεπτό του αγώνα. Σ’ ένα ισορροπημένο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, οι δύο ομάδες δεν εντυπωσίασαν κι είχαν από ένα καλό ημίχρονο, με τους Γιαννιώτες να ανοίγουν το σκορ στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία τους στο ματς και να κρατούν το αποτέλεσμα ως το τέλος.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα προήλθε από αντεπίθεση των παικτών του Γιάννη Πετράκη μετά από λάθος στον άξονα του Φατιόν. Ο Γιάκος έκανε την συρτή σέντρα και ο Νικολιάς με σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Ηπειρώτες αγωνίστηκαν χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ την περυσινή σεζόν Πέδρο Κόντε και με ορισμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές στην βασική ενδεκάδα. Οι Θεσσαλοί ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μισό του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Παρόντες στο γήπεδο οι Αλέξης Κούγιας και Γιώργος Χριστοβασίλης.

Οι βασικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Γώγος, Κακόγκα, Σιόντης, Λιάσος, Νικολιάς, Παπαδόπουλος, Γιάκος, Ξύδας

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Σουλούκος, Καρανίκας, Χούμπτσεβ, Μόρας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Πέτροβιτς, Μόρσι, Ντέλετιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ