«Τρία στα τρία» για τον Αστέρα Τρίπολης στα φιλικά προετοιμασίας

«Τρία στα τρία» για τον Αστέρα Τρίπολης στα φιλικά προετοιμασίας

Την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα ματς πήρε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στη Χάποελ Ραανανά (2-1), εννέα μέρες πριν αντιμετωπίσει τη Χιμπέρνιαν.

Την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια πήρε ο Αστέρας Τρίπολης, αυτή τη φορά απέναντι στη Χάποελ Ραανανά (2-1) επί πολωνικού εδάφους, εκεί όπου οι Αρκάδες πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους εν όψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή.

Οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν στο 25′ με κοντινό τελείωμα και ένα λεπτό αργότερα ο Πασαλίδης κέρδισε πέναλτι, με τον Μανιά να εκτελεί εύστοχα για το 1-1. Το τελικό 2-1 έγραψε ο Τσιλιανίδης στο 47′, ύστερα από πάσα του Μουνάφο. Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό ματς του Αστέρα πριν αντιμετωπίσει τη σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League στις 26 Ιουλίου.

Η ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Βαλιέντε, Μαρτίνεθ, Μπελόκ, Μπαστιάνος, Μουνάφο, Δουβίκας, Χριστόπουλος, Ματρικάρντι, Κουμάντεϊ και Τζίμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ