Αποκάλυψη: ΑΝΤ1 και Alpha το plan b των τηλεοπτικά «άστεγων» ΠΑΕ της Super League

Αποκάλυψη: ΑΝΤ1 και Alpha το plan b των τηλεοπτικά «άστεγων» ΠΑΕ της Super League

Σύμπραξη των δύο καναλιών με συμβόλαιο επτά εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, χωρίς τον Παναθηναϊκό που φαίνεται να καταλήγει στη Nova

Ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι αμετακίνητος στην πρόταση του για πρωτάθλημα 12 ομάδων την περίοδο 2019-20.

Η Super League δέχεται τη μείωση αλλά σε 14 και συζητάει (χωρίς να δεσμεύεται ακόμη) για 12 τη σεζόν 2020-21 και ο υφυπουργός Αθλητισμού, με την επιστολή που έστειλε την Τρίτη (17/7), της εύχεται «καλό καλοκαίρι» αν δεν αλλάξει την απόφαση της.

Ο συνεταιρισμός δεν πρόκειται, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, να κάνει κάτι τέτοιο και ψάχνει πλέον, για το plan b αφού η πρόταση της κυβέρνησης για την ΕΡΤ παύει να υφίσταται, με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο τραπέζι.

Η εναλλακτική λύση που εξετάζουν στον συνεταιρισμό σε ότι αφορά τις επτά τηλεοπτικά άστεγες ΠΑΕ είναι, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει To10.gr η σύμπραξη δύο καναλιών που δεν έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής: του ΑΝΤ1 και του Alpha.

Στη Λίγκα το ποσό που ακούγεται ανέρχεται στα επτά εκατομμύρια ευρώ ετησίως και αφορά τις έξι από τις επτά άστεγες ΠΑΕ, καθώς η εικόνα που υπάρχει είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα καταλήξει τελικά στη Nova. Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Λαμία, Άρης, Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη δηλαδή, θα μοιραστούν το συγκεκριμένο ποσό και θα βάλουν στο ταμείο κάτι περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ ο καθένας.

Τα λεφτά είναι πολύ λιγότερα από αυτά που προέβλεπε το πλάνο του υφυπουργού Αθλητισμού αλλά όπως προαναφέραμε είναι η εναλλακτική λύση. Καλύτερη δεν υπάρχει. Εκτός αν η… σωτηρία και τα ευρώ προέλθουν από το Epsilon TV.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ