Ρουμανικά σενάρια για φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Αλιμπέκ

Ρουμανικά σενάρια για φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Αλιμπέκ

Ρουμανικά ΜΜΕ γράφουν για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ντένις Αλιμπέκ της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ψάχνει για έναν επιθετικό και όσο το θέμα παραμένει ανοιχτό, τόσο θα γράφονται και διάφορα σενάρια.

Στη Ρουμανία υπάρχει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Δικέφαλος θέλει να αποκτήσει τον Ντένις Αλιμπέκ της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Στο εν λόγω σενάριο μπλέκεται φυσικά και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Το θέμα προέκυψε όταν ο Φλόριν Λόβιν (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Στεάουα) δήλωσε ότι επικοινώνησε μαζί του ο Λουτσέσκου και του είπε ότι είναι θετικός στην απόκτηση του Ντένις Αλιμπέκ.

«Υπάρχουν συζητήσεις του Αλιμπέκ με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο είναι προπονητής ο Λουτσέσκου. Ο Ράζβαν μίλησε μαζί μου και μου είπε ότι ο Ντένις, είναι ένας παίκτης με εξαιρετικό ταλέντο, αλλά γνωρίζει ότι έχει κάποια… προβλήματα. Ωστόσο πιστεύει ότι θα μπορέσει να συνεργαστεί μαζί του, εφόσον καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία», τόνισε ο Λόβιν σε ρουμανικό ΜΜΕ.

Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι για τον Ρουμάνο επιθετικό ενδιαφέρεται και η Αλ Σαμπάμπ.

«Είναι πολύ δύσκολο να πάρει μεταγραφή στην Αλ Σαμπάμπ ο Άλιμπεκ, επειδή ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός. Οι Άραβες έχουν συνήθως αυτήν την υπερηφάνεια να παίρνουν παίκτες που είχαν επιτυχία κατά τη περσινή σεζόν. Εξακολουθώ να ελπίζω ότι η Στεάουα θα συμφωνήσει να τον παραχωρήσει δανεικό, κάτι που θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο απλά και πρακτικά. Θα ήταν ευκολότερο για τον Ντένις», κατέληξε ο Λόβιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ