Σύσκεψη μέσω Skype στον ΠΑΟΚ για προετοιμασία, πρόοδο ομάδας και μεταγραφές

Σύσκεψη μέσω Skype στον ΠΑΟΚ για προετοιμασία, πρόοδο ομάδας και μεταγραφές

Τηλεδιάσκεψη αναμένεται να έχουμε στον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να ενημερώνεται για την προετοιμασία και την πρόοδο της ομάδας, ενόψει των αναμετρήσεων με τη Βασιλεία, αλλά και για τις μεταγραφικές αναζητήσεις.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η αύριο η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την πρώτη αναμέτρηση με τη Βασιλεία στο γήπεδο της Τούμπας. Όπως είναι λογικό και επόμενο τα πάντα θα κινηθούν γύρω από την συγκεκριμένη αναμέτρηση στο Δικέφαλο, ακόμα και στη σύσκεψη που θα γίνει μεταξύ Σαββίδη, Λουτσέσκου και Μίχελ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μέσω Skype θα συνομιλήσει με τον προπονητή, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου θα ζητήσει ενημέρωση για την προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία, για την πρόοδο της ομάδας μετά τις μεταγραφές που έγινα, αλλά και για τους παίκτες που πρέπει να αποκτηθούν για να μπορέσει να βγει η χρονιά χωρίς προβλήματα.

Στη νέα καθοριστική σύσκεψη αναμένεται να αποφασιστεί ποιες περιπτώσεις παικτών θα προχωρήσουν τόσο στη θέση του αριστερού μπακ, όσο και σ’ αυτή της επίθεσης. Στον ΠΑΟΚ εξετάζουν πολλές περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στη θέση του μπακ και δεν μένουν μόνα στα ονόματα που έχουν γραφτεί.

Παράλληλα στην επίθεση παραμένει ανοιχτό το θέμα του Κόντε, ωστόσο ακόμη δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις. Αυτό αναμένεται να γίνει στην τηλεδιάσκεψη κορυφής, όπως προαναφέραμε. Σε κάθε περίπτωση, όποιοι παίκτες κι αν αποκτηθούν, θα πρέπει να εγκλιματιστούν πρώτα στην ομάδα και στη συνέχεια να αξιοποιηθούν από τον προπονητή.

Για τον επιθετικό μεγάλο ρόλο θα παίξει, αν η ομάδα καταφέρει να πάρει την πρόκριση απέναντι στη Βασιλεία. Αν οι ασπρόμαυροι ευτυχίσουν να πάρουν το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο τότε δεν αποκλείεται να έχουμε μια δυνατή μεταγραφή στην επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ