Βάζει όριο στα εισιτήρια διαρκείας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Βάζει όριο στα εισιτήρια διαρκείας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ρεκόρ επισκεψιμότητας είχαμε σήμερα από φιλάθλους τους ΠΑΟΚ στα γραφεία της ΠΑΕ για αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Οι ασπρόμαυροι, αποφάσισαν πως το όριο θα είναι τα 21.000 διαρκείας, ενώ όσα εισιτήρια θα απομείνουν θα διατίθενται μόνο μέσω ίντερνετ.

Ουρές σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από φιλάθλους της ομάδας για να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας. Σύμφωνα με την καταμέτρηση στην οποία προχώρησε η διοίκηση του Δικεφάλου περισσότεροι από 1.000 φίλαθλοι πέρασαν από την Τούμπα και αγόρασαν ή ανανέωσαν την κάρτα διαρκείας τους. Ο αριθμός έφτασε τις 10.736 καρτέλες, ενώ από αυτά, τα 7775 αφορούν τις ανανεώσεις των περσινών κατόχων.

Στην ΠΑΕ βλέποντας πως ο κόσμος θα είναι κοντά στην ομάδα και εύκολα θα φτάσουν το ρεκόρ που υπάρχει επί εποχής Ζαγοράκη, μπήκαν σε σκέψεις να μπει όριο στην πώληση διαρκείας, κοντά στις 21000, αριθμός. Εφόσον προχωρήσει η παραπάνω σκέψη, τότε τα λίγα εισιτήρια που θα μείνουν για διάθεση στα δύσκολα ματς (σ.σ. ευρωπαϊκά, ντέρμπι στην Ελλάδα), θα διατίθενται όπως φαίνεται, μόνο μέσω ίντερνετ.

Μέχρι την Παρασκευή είναι η τελευταία ημέρα για όλους τους παλιούς κατόχους για να ανανεώσουν τις κάρτες τους. Από το Σαββατοκύριακο θα ανοίξουν όλες οι ελεύθερες θέσεις για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ωστόσο η διαδικασία θα πραγματοποιείται μόνο μέσω ίντερνετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ