Άρης : Πολύ κοντά σε Βέλεθ

Άρης : Πολύ κοντά σε Βέλεθ

Ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση στον Ισπανό αμυντικό που όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Φραν Βέλεθ αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Πάκο Ερέρα για το κέντρο της άμυνας της ομάδας του. Ο προπονητής του Άρη θεωρεί ότι ο Ισπανός αμυντικός μπορεί με την εμπειρία και την ποιότητα του να κάνει την διαφορά. Το γεγονός, μάλιστα, ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιο του με την Βίσλα Κρκαοβίας, ανοίγει τον δρόμο για να έρθει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι άνθρωποι του Άρη κατέθεσαν συγκεκριμένη πρόταση στον Βέλεθ, ενώ και ο Ερέρα είχε επικοινωνία μαζί του. Ο ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε θετικός και αναμένεται, πλέον, η απάντηση του , προκειμένου στη συνέχεια να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Απαντάει ο Κωνσταντινίδης

Την απάντηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη στην πρόταση που του κατέθεσαν, περιμένουν σήμερα οι άνθρωποι του Άρη. Ο ποδοσφαιριστής έχει στη διάθεση του και προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, στον Άρη, όμως είναι αισιόδοξοι ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ