Ολυμπιακός : Στο «τραπέζι» ξανά ο Βελόζο

Ολυμπιακός : Στο «τραπέζι» ξανά ο Βελόζο

H περίπτωση του 32χρονου Πορτογάλου μέσου προτάθηκε εκ νέου στον Ολυμπιακό που ως γνωστόν αναζητά παίκτη πρώτης γραμμής για τον άξονα.

Είναι από τα πλέον γνώριμα τα τελευταία χρόνια ονόματα που εμπλέκονται σε μεταγραφικά σενάρια κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Ο λόγος για τον Μιγκέλ Βελόζο, τον 32χρονο διεθνή Πορτογάλο μέσο που βρίσκεται ξανά στο «τραπέζι» για τους ερυθρόλευκους που ως γνωστόν αναζητούν ποιοτική «ένεση» για τον άξονα τους δουλεύοντας εδώ και καιρό την υπόθεση του Γουίλιαν Αράο της Φλαμένγκο.

Ο Μιγκέλ Βελόζο έχει μείνει ελεύθερος από την Τζένοα στην οποία δεν θέλησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του που έληξε τον Ιούνιο ψάχνοντας για νέες «περιπέτειες». Στην Πορτογαλία εδώ και καιρό το όνομα του είχε μπει στην ερυθρόλευκη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς την ώρα που και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην προσπάθεια ανασυγκρότησης που κάνει μετά το «τσουνάμι» αποχωρήσεων εξαιτίας των ακραίων καταστάσεων που επικράτησαν με τους οπαδούς της τον είχε βάλει στο στόχαστρο της.

Ο Μιγκέλ Βελόζο όμως όπως δήλωσε πρόσφατα δεν επιθυμεί τον επαναπατρισμό του εξετάζοντας άλλες επιλογές.

Παιδί και αυτός του Ζόρζε Μέντες, του κορυφαίου μάνατζερ που έχει άριστες σχέσεις με τον Ολυμπιακό έχοντας φέρει στον Πειραιά ήδη δύο δικούς του ποδοσφαιριστές (Ποντένσε, Μιράντα), ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Βελόζο έχει εκ νέου προταθεί στους ερυθρόλευκους που θέλουν άλλωστε να προσθέσουν στο ρόστερ τους έναν μέσο πρώτης γραμμής που θα ανεβάσει και άλλο την ποιότητα της ομάδας.

Προφανώς και πρόκειται για μια περίπτωση από το «πάνω ράφι» με ότι αυτό συνεπάγεται και στο ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο που αναζητά ο ελεύθερος Μιγκέλ Βελόζο την ώρα που στον Ολυμπιακό εξετάζουν όλες τις επιλογές που έχουν ώστε να μπορέσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα να κλείσουν και αυτό το κομμάτι του «παζλ» της νέας ομάδας που δημιουργούν.

Αν θα προκύψει τελικά θέμα Βελόζο στον Ολυμπιακό θα το γνωρίζουμε σύντομα σε συνάρτηση με τις εξελίξεις στις υπόλοιπες υποθέσεις, και κυρίως αυτή του Γουίλιαν Αράο που έχει τραβήξει αρκετό καιρό με τις διαπραγματεύσεις με την Φλαμένγκο.

Η απόσταση άλλωστε από μια πρόταση μάνατζερ έως την μεταγραφή είναι τεράστια. Αρκετές φορές όμως είναι η αρχή. Το σίγουρο είναι πως στον Ολυμπιακό θέλουν να κλείσουν το θέμα του μέσου που επιθυμεί να έχει ο Πέδρο Μαρτίνς για αυτό και εξετάζουν όλες τις επιλογές τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ