Την Παρασκευή το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη Jr

Την Παρασκευή το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη Jr

Την Παρασκευή (20/07) θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία του Σωκράτη Κόκκαλη Jr, ο οποίος απεβίωσε το περασμένο Σάββατο (14/7 ) σε ηλικία 34 ετών.

Το πρωί της Παρασκευής 20/7 και ώρα 11:00, θα γίνει η κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη Jr, στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, όπου οι στενοί συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο «αντίο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ιδρύματος Κόκκαλη:

«Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των HΠΑ, το Σάββατο 14 Ιουλίου, 2018. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 20 Ιουλίου στις 11.00 στην Μητρόπολη Αθηνών».

Η οικογένεια Κόκκαλη ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπαράσταση:

«Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιου και αδερφού».

Υπάρχει ηλεκτρονική σελίδα συλλυπητηρίων, www.kokkalisfoundation.gr, ενώ η οικογένεια Κόκκαλη επιθυμεί αντί στεφάνων  να κατατεθούν χρήματα στο «Μαζί για το Παιδί», (www.mazigiatopaidi.gr) και στον οργανισμό «ΕΛΙΖΑ» (www.eliza.org.gr).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ