«Ρώτησε για Καμπελά ο Ολυμπιακός» (vid)

«Ρώτησε για Καμπελά ο Ολυμπιακός» (vid)

Οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ρώτησε τη Μαρσέιγ για τον εξετρέμ Ρεμί Καμπελά, που πέρσι αγωνίστηκε στην Σεντ Ετιέν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, ο 28χρονος Γάλλος εξτρέμ είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού που ρώτησε τους Μασσαλούς για πιθανή παραχώρησή του παίκτη.

Ο Καμπελά είναι ποδοσφαιρικό προϊόν της Μονπελιέ (116 συμ/ 28 γκολ) και έχει αγωνιστεί και στις Μαρσέιγ (81 συμ/ 13 γκολ) και Νιουκάστλ (34 συμ/1γκολ). Πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Μαρσέιγ στην Σεντ Ετιέν και είχε μια καλή και αποδοτική χρονιά με 8 γκολ και 7 ασίστ σε 31 ματς που συμμετείχε. Για αυτό και οι Στεφανουά προσπάθησαν να τον αποκτήσουν με πρόταση που έφτανε τα 4 εκατ. ευρώ η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή από τη φιναλίστ του περσινού Europa League.

Η χρηματιστηριακή αξία του διεθνούς με τη Γαλλία ποδοσφαιριστή ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια ευρώ, για αυτό και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός επιδιώκει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή που είναι μια σαφώς πιο εφικτή οικονομικά επιλογή για τα ταμεία του συλλόγου. Ο 28χρονος αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός χαφ αλλά μπορεί με την ίδια άνεση να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, εκεί που ψάχνονται δηλαδή οι Πειραιώτες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί αντίπαλος του Καμπελά τη σεζόν 2012-2013, όταν οι ερυθρόλευκοι είχαν στον Όμιλό τους στο Championms League την τότε ομάδα του, Μονπελιέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ