Συμφωνία Παναθηναϊκού – Αστέρα Τρίπολης για Κουρμπέλη

Συμφωνία Παναθηναϊκού – Αστέρα Τρίπολης για Κουρμπέλη

Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης κατέληξαν σε διακανονισμό για την υπόθεση της μεταγραφής του Δημήτρη Κουρμπέλη, έτσι η προσφυγή των Αρκάδων δεν εκδικάστηκε.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε καταθέσει προσφυγή εις βάρος του Παναθηναϊκού, σε σχέση με τα χρωστούμενα των «πράσινων» προς τους Αρκάδες για τη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη. Συγκεκριμένα, είχε προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας από το «τριφύλλι» το υπόλοιπο ποσό, ύψους 365.000 ευρώ.

Εντούτοις, οι διοικήσεις των δύο συλλόγων κατέληξαν σε εξωδικαστικό διακανονισμό, η προσφυγή αποσύρθηκε και φυσικά δεν πραγματοποιήθηκε η σχετική εκδίκαση, που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης (19/07). Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε ένα μικρό μέρος της οφειλής και συμφώνησε με την ομάδα της Τρίπολης ώστε να δώσει το υπόλοιπο ποσό σε δόσεις.

Ο 24χρονος Έλληνας αμυντικός μέσος αγοράστηκε από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2017, κατόπιν αιτήματος του τότε προπονητή, Μαρίνου Ουζουνίδη, και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ