Καρυπίδης: «Ο κόσμος τούς έχει πάρει χαμπάρι»

Καρυπίδης: «Ο κόσμος τούς έχει πάρει χαμπάρι»

Το αφεντικό των Κιτρίνων έλεγε στους συνεργάτες του ότι κάποιοι δημιούργησαν θέμα από το πουθενά και προσπάθησαν χαλάσουν τη σχέση του με τον Αλέξη Κούγια.

Παιχνίδια εις βάρος του Αρη, αλλά και του Θεόδωρου Καρυπίδη από συγκεκριμένους δημοσιογραφικούς κύκλους καταγγέλλουν οι Κίτρινοι, με τον ισχυρό άνδρα του Αρη να είναι έντονα ενοχλημένος με όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τα διαρρέονται από το περιβάλλον του Καρυπίδη, το αφεντικό των Κιτρίνων έλεγε ότι κάποιοι δημιούργησαν θέμα από το πουθενά και προσπάθησαν χαλάσουν τη σχέση του με τον Αλέξη Κούγια, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να εκτεθούν στα μάτια των φιλάθλων του Αρη.

Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε στους συνεργάτες του: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από το πουθενά κάποιοι κύκλοι θέλησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις μου με τον Κούγια. Η σχέση μας είναι πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα, αλλά οι γνωστοί δημοσιογραφικοί κύκλοι που ενοχλούνται από τον Αρη θέλουν να προκαλούν εντάσεις χωρίς λόγο.

Ξέρω ότι ο Αρης τους ενοχλεί και ξέρω ότι στενοχωριούνται με όσα συμβαίνουν και θα συμβούν στον Αρη. Ο κόσμος πλέον τους έχει πάρει χαμπάρι όμως και τώρα εκτέθηκαν για μια ακόμη φορά. Και θα συνεχίσουν να εκτίθενται. Από τη στιγμή που ξεμπροστιάστηκαν και έλαμψε η αλήθεια την οποία σκοπίμως απέκρυψαν , πρέπει να διευκρινίσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Κούγια».

Κούγιας: «Δεν απέδωσαν σωστά το περιεχόμενο των δηλώσεων μου»

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας με γραπτή του δήλωση επισήμανε ότι οι δηλώσεις του παραποιήθηκαν και πρόσθεσε ότι ουδέποτε μίλησε με υποτιμητικό τρόπο για τον Αρη και τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

«Κατόπιν προσωπικής προσκλήσεως του έγκριτου δημοσιογράφου κ. Δημητρίου Κανελλάκη δέχθηκα να μιλήσω στην εκπομπή του και να σχολιάσω την δήλωση του Υπουργού κ. Γιώργου Βασιλειάδη «εάν δεν δεχθούν τους 12 καλό καλοκαίρι».

Κατά την διάρκεια της συνομιλίας μας, η οποία διήρκησε πέρα των 20 λεπτών, χρησιμοποίησα ως επιχείρημα, για το ότι δεν θα δεχθούμε στην SUPERLEAGUE το σχέδιο Βασιλειάδη, την προσωπική αξιοπρέπεια των ιδιοκτητών, αλλά και το γεγονός ότι το σύνολο των συναδέλφων που επί χρόνια είμαστε στην SUPERLEAGUE έχουν δαπανήσει πακτωλό χρημάτων από την περιουσία τους και δεν θα δεχθούν να διαλύσουν τις ομάδες τους, αφού θα υποβιβαστούν έξι ομάδες για ένα αβέβαιο τηλεοπτικό συμβόλαιο δύο (2) ετών.

«Είπα επί λέξη», εκτός του ΟΦΗ, που δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του και του ΑΡΗ, που περιμένουμε να δούμε τις συμπεριφορές του κ. Θεόδωρου Καρυπίδη, δηλαδή των δύο ομάδων που φέτος ανέβηκαν στην SUPERLEAGUE και δεν τους γνωρίζουμε, οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες έχουν αποδείξει την αξιοπρέπεια τους.

Δυστυχώς τα στελέχη του ραδιοφωνικού σταθμού, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ, όπως επιβάλλει ο νόμος το ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο αποδεικνύει τα όσα αναφέρω ανωτέρω, αντί να δημοσιοποιήσουν στο site του σταθμού το ακριβές περιεχόμενο των δηλώσεων μου, δεν θέλω να πιστεύω σκοπίμως για τον κ. Καρυπίδη, δεν απέδωσαν σωστά το περιεχόμενο των δηλώσεων μου, αλλά δικό τους συμπέρασμα των όσων είπα και με εμφάνισαν ότι δήθεν άφησα υπονοούμενα για τους ιδιοκτήτες του ΟΦΗ και του ΑΡΗ, γεγονός το οποίο είναι εντελώς ανακριβές.

Είμαι άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ελληνικά και κάνω αυτή την δήλωση, γιατί σέβομαι την ιστορία τόσο του ΟΦΗ, όσο και του ΑΡΗ, γιατί έχω την άποψη ότι εάν δεν έχεις συγκεκριμένα αρνητικά στοιχεία που να αφορούν την προσωπικότητα ενός ανθρώπου και ειδικά ενός ιδιοκτήτου μιας ΠΑΕ με ιστορία και χιλιάδες οπαδούς, δεν έχεις το δικαίωμα να τον χαρακτηρίζεις αναξιοπρεπή ή ανέντιμο και ανήθικο.

Με την παρούσα ανακοίνωση μου ζητώ από τους υπευθύνους του σταθμού ΑΘΛΗΤΙΚΟ METROPOLIS να χρησιμοποιήσουν το ακριβές ηχητικό ντοκουμέντο και όχι μια φράση, η οποία χωρίς τα προηγούμενα ή επόμενα δημιουργεί διαφορετικές εντυπώσεις κι έχει πιθανώς άλλα νοήματα.

Είμαι βέβαιος ότι και ο ίδιος ο κ. Δημήτριος Κανελλάκης στην εκπομπή του θα κάνει τις σχετικές διευκρινίσεις.

Συγχρόνως ζητώ από τον κ. Καρυπίδη να ζητήσει συγνώμη για τις αναρτήσεις του που με αφορούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ