Σκόκο: «Παίρνουν «10» Μπογέ και Πόνσε, συγχαρητήρια στην ΑΕΚ»

Σκόκο: «Παίρνουν «10» Μπογέ και Πόνσε, συγχαρητήρια στην ΑΕΚ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Νάτσο Σκόκο για τα δύο νέα αποκτήματα της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ και Εζέκιελ Πόνσε.

Ο Νάτσο Σκόκο, ο λατρεμένος… υδραυλικός όλων των φίλων της ΑΕΚ είναι από τα καταλληλότερα πρόσωπα για να μιλήσει για τα δύο νέα αποκτήματα της ΑΕΚ, τους Αργεντινούς Λούκας Μπογέ και Εζέκιελ Πόνσε.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ένωσης συνυπήρξε τη σεζόν 2015-2016 με τον πρώτο και τη σεζόν 2014-2015 με τον δεύτερο και ξέρει από πρώτο χέρι τόσο το ποδοσφαιρικό τους προφίλ όσο και τον χαρακτήρα τους. Και στα δύο κομμάτια ο Σκόκο τους βάζει «10» και δίνει τα συγχαρητήριά του στην ΑΕΚ που κατάφερε να τους κάνει δικούς της.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην εφημερίδα Sportime ο Σκόκο:

«Συγχαίρω το σύλλογο για τις πολύ καλές μεταγραφές που πραγματοποίησε. Ο Πόνσε και ο Μπογέ παίρνουν βαθμό 10 όχι μόνο ως ποδοσφαιριστές, αλλά πάνω απ’ όλα σαν άνθρωποι. Πέρα από τον άψογο χαρακτήρα τους, ο κόσμος της ομάδας θα διαπιστώσει γρήγορα αυτό που είδα με τα μάτια μου, πόσο χαρισματικοί είναι αμφότεροι σε τεχνική κατάρτιση και είμαι σίγουρος ότι θα διασκεδάσουν απίστευτα με τα όμορφα γκολ που θα πετύχουν. Και οι δυο τους θα δουν από κοντά τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου, την Original. Να γίνουν ένα με την παραμυθένια αυτή πόλη, στην οποία γεννήθηκε ο πρώτος μου γιος. Η ΑΕΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου», τόνισε ο Νάτσο Σκόκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ