Το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη Jr (pics)

Το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη Jr (pics)

Πολιτικοί, επιχειρηματίες, αθλητές δίνουν το παρών και συμπαραστέκονται στην οικογένεια Κόκκαλη στην Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη Jr.

Ο γιος του ιστορικού προέδρου του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη, απεβίωσε σε ηλικία μόλις 34 χρονών το περασμένο Σάββατο ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ.

Σε κλίμα θλίψης και βαθιάς συγκίνησης η οικογένεια και οι φίλοι του τον αποχαιρέτησαν. Εκατοντάδες άνθρωποι έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του εκλιπόντος, στον πατέρα του Σωκράτη Κόκκαλη και τη μητέρα του Ελένη Κόκκαλη και στα αδέρφια του Πέτρο και Κωνσταντίνο Κόκκαλη και Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Στην εξόδιος ακολουθία στον Μητροπολιτικό Ναό παραβρέθηκαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Φίλης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Βασίλης Κικίλιας, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, οι επιχειρηματίες Μιχάλης Σάλλας, Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο Ευάγγελος Μαρινάκης, και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού. Στον Ναό βρίσκονται ακόμα οι: Κώστας Λαλιώτης, Έλλη Στάη, Παναγιώτης Φασούλας, Γιάννης Ιωαννίδης, Ντούσαν Μπάγιεβιτς, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Τάκης Λεμονής, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν τα λόγια που είπε ο αδερφός του, Κωνσταντίνος.

«Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα, βιαζόσουν πάντα, ένα χαμόγελο γεμάτο καλοσύνη, ευγένεια και αγάπη, δεν σταμάτησες να χαμογελάς ούτε μες στην κολυμπήθρα. Μας προσέχεις, γελάς μαζί μας όπως έκανες πάντα, ξέρουμε τι θα ήθελες απο εμάς, να στηρίζουμε τους γονείς μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ