Γιουνές : «Να γίνω κι εγώ κομμάτι της ιστορίας του Άρη»

Γιουνές : «Να γίνω κι εγώ κομμάτι της ιστορίας του Άρη»

Ο Χάμζα Γιουνές δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη συμφωνία του με τον Άρη, τονίζοντας πως θέλει να γίνει κομμάτι της ιστορίας των κίτρινων.

Ο Χάμζα Γιουνές συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια και στις πρώτες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του που θα φορέσει τη φανέλα των κίτρινων. Ο Τυνήσιος επιθετικός τόνισε πως αποτελούν κίνητρο του οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο σύλλογος τα προηγούμενα χρόνια, ενώ δήλωσε ότι θέλει να γίνει κι εκείνος κομμάτι της σπουδαίας ιστορίας του Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Αρχικά θα ήθελα να εκφράσω την χαρά μου που θα φορέσω τη φανέλα του Άρη. Ξέρω πολύ καλά την ιστορία και το τι σημαίνει να αποτελείς κομμάτι του συλλόγου. Γνωρίζω τις δυσκολίες που πέρασε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια και αυτό μου δίνει επιπλέον κίνητρο για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να επιστρέψει στις κορυφαίες θέσεις του Ελληνικού πρωταθλήματος».

Για τον κόσμο του Άρη: «Ο κόσμος του Άρη αποτελεί το σημαντικότερο – ίσως – κομμάτι του συλλόγου. Από την πρώτη κιόλας στιγμή δέχθηκα αρκετά μηνύματα και τηλεφωνήματα αγάπης τα οποία με συγκίνησαν. Χαίρομαι που τώρα θα τον έχω στο πλευρό μου και υπόσχομαι πως θα αγωνίζομαι και θα μάχομαι γι ‘ αυτούς. Ελπίζω να αποτελέσω και εγώ κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου και να αφήσω το στίγμα μου σημειώνοντας ουσιαστικές επιτυχίες με την ομάδα.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τα στελέχη της ΠΑΕ και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ