Καρεμπέ: «Δεν θέλουμε πόλεμο με τη Σπόρτινγκ, θα βρούμε λύση για τον Ποντένσε»

Καρεμπέ: «Δεν θέλουμε πόλεμο με τη Σπόρτινγκ, θα βρούμε λύση για τον Ποντένσε»

Ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να βρουν μια συμβιβαστική λύση με τα Λιοντάρια στο θέμα που έχει προκύψει με το Πορτογάλο εξτρέμ.

Το διαιτητικό δικαστήριο της πορτογαλικής Ομοσπονδίας δικαίωσε απόλυτα τους Ντάνιελ Ποντένσε και Ρουί Πατρίτσιο στη δικαστική διαμάχη με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έκρινε ότι οι δύο παίκτες διέκοψαν νόμιμα μονομερώς τη συνεργασία τους με τα Λιοντάρια.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε στα πορτογαλικά Μέσα για το θέμα του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να βρουν μια συμβιβαστική λύση με τη Σπόρτιγνκ Λισαβόνας. «Δεν θέλουμε πόλεμο», ανέφερε και παράλληλα μίλησε και για το ενδιαφέρον των Λιονταριών για τον Οτζίτζα Οφόε.

«Ο Οτζίτζα είναι ένας παίκτης που παρακολουθείται πολύ καιρό από τη Σπόρτινγκ και γνωρίζουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Ποντένσε είναι δικός μας, έχει υπογράψει ήδη, είναι στην ομάδα μας, αλλά η Σπόρτινγκ είναι ένα φιλικό σωματείο και θα βρούμε τη λύση. Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία ομηρίας από τα δικαστήρια και θα έρθουμε σε συνεννόηση. Δεν θα υπάρξει πόλεμος. Η Σπόρτινγκ και ο Ολυμπιακός θα έρθουν σε συμφωνία»,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ