Πρόβα τζενεράλε κόντρα στην ΑΕΚ ο Ατρόμητος

Πρόβα τζενεράλε κόντρα στην ΑΕΚ ο Ατρόμητος

Δυνατό φιλικό δίνει απόψε στις 20:00 ο Ατρόμητος, ο οποίος αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, λίγες μόνο μέρες πριν το πρώτο ματς για το Europa Legaue.

Ο Ατρόμητος την Πέμπτη ρίχνεται στη μάχη του Europa League και στον δεύτερο προκριματικό γύρο, όπου και υποδέχεται την Ντιναμό Μπρεστ. Στο Περιστέρι απόψε, ο Κάναντι θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Για τους γηπεδούχους δεν θα αγωνιστεί ο Κιβρακίδης που προέρχεται από διάστρεμμα και θα προφυλαχτεί ενόψει Πέμπτης, όπως και οι τερματοφύλακες, Θεοδωράκης και Μάνδρας.

Από την άλλη η Ένωση που όπως είναι λογικό έχει χαμηλότερο βαθμό ετοιμότητας, θα βασιστεί στην αναμέτρηση στην περσινή ομάδα καθώς ούτε ο Πόνσε ούτε βεβαίως ο Άλεφ θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τον Μπογέ που αναμένεται να πάρει το… βάπτισμα του πυρός και να αγωνιστεί κάποια λεπτά στην αναμέτρηση για να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα της νέας του Ομάδας.

Η φιλική αναμέτρηση θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, στις 20:00 και με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ