Η προτεραιότητα του Μαρτίνς

Η προτεραιότητα του Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να βελτιώσει την αντίδραση των ερυθρόλευκων μετά από γκολ των αντιπάλων κι εκεί θα εστιάσει στις προπονήσεις των επόμενων ημερών. Ο 48χρονος τεχνικός θα μιλήσει στους παίκτες στην απογευματινή προπόνηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς δεν μίλησε στους παίκτες του μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Αϊντχόφεν. Δεν θέλησε να μπει στην διαδικασία ανάλυσης των ατομικών λαθών που έγιναν στο τελευταίο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού, αλλά το σίγουρο είναι πως θα κάνει τις παρατηρήσεις του στην διάρκεια της απογευματινής προπόνησης.

Χρήζει ιδιαίτερης μνείας πάντως ένα στοιχείο που φανερώνει την προτεραιότητα του Πορτογάλου προπονητή στις προπονήσεις των επόμενων ημερών. Αυτό λοιπόν που θα δουλέψει πολύ τις επόμενες μέρος ο Μαρτίνς έχει να κάνει με τον τρόπο αντίδρασης των ερυθρόλευκων, μετά από γκολ των αντιπάλων.

Ο Μαρτίνς θέλει να δει καλύτερες αντιδράσεις από τους παίκτες του κι αυτό βέβαια είναι ένα θέμα που αφορά και την ψυχολογία των παικτών. Δεν θέλει να βλέπει ο Πορτογάλος κόουτς τους παίκτες του να «ρίχνουν στροφές» αν δεχθούν πρώτοι γκολ κι αυτό είναι κάτι που τον απασχολεί πολύ.

Το συζητούσε χθες αυτό ο Πορτογάλος με τους συνεργάτες του. Το έλεγαν όμως και οι ίδιοι οι παίκτες του Ολυμπιακού. Είναι ένα θέμα πολύ σημαντικό και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε ο Μαρτίνς θα μιλήσει στους ερυθρόλευκους, ώστε να υπάρξει καλύτερη εικόνα στα επόμενα φιλικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από το αυριανό φιλικό ματς με την Γκεζτέπε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ