ΠΑΟΚ : «Κοιτάει» προς Γαλλία για αριστερό μπακ ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ : «Κοιτάει» προς Γαλλία για αριστερό μπακ ο ΠΑΟΚ

Μπορεί η ενίσχυση της ομάδας να πήγε λίγο πίσω λόγω των αναμετρήσεων με τη Βασιλεία, ωστόσο συνεχίζεται η αναζήτηση παικτών για την επίθεση και άμυνα, με τους ασπρόμαυρους να «κοιτάζουν» στη  Γαλλία για αριστερό μπακ.

Μπορεί για την ώρα να έχει μπει μια άνω τελεία στην υπόθεση μεταγραφές, όμως πολύ σύντομα θα ξεμπλοκάρει, καθώς αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για μια περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον επαναληπτικό με τη Βασιλεία και στον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Αν έρθει η πρόκριση, τότε στο Δικέφαλο θα μπορέσουν πιο ήρεμοι να προχωρήσουν σε μεταγραφές.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από to10.gr, θα προχωρήσουν στην απόκτηση επιθετικού, αριστερού μπακ, ενώ θα περιμένουν την απόφαση του Βέρνμπλουμ που έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τις τελευταίες ημέρες, έχει προταθεί ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στη «Ligue 1». Έχει ένα αρκετά καλό βιογραφικό, με αρκετές συμμετοχές την περσινή χρονιά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν είναι Λεβέκ, που στον ΠΑΟΚ ακόμα το «φυσάνε» με το κάζο που πάθανε με τον Γάλλο αμυντικό.

Εξελίξεις θα υπάρξουν μετά τον επαναληπτικό με τη Βασιλεία και μάλιστα θα είναι άμεσες καθώς στην ομάδα οι απουσίες παικτών σε επίθεση, άμυνα και μεσαία γραμμή, είναι «χτυπητές»  και χρειάζονται αποφάσεις που θα είναι γρήγορες και σωστές.

 

   

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ