Επόμενος πράσινος ο Παντελάκης

Επόμενος πράσινος ο Παντελάκης

Ο 23χρονος στόπερ με την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού από την Ολλανδία αναμένεται να κληθεί για να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Γιώργος Δώνης ζήτησε την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών και τη μία θέση την κατέλαβε ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Τη δεύτερη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα καλύψει ο Επαμεινώνδας Παντελάκης.

Ο Χανιώτης στόπερ τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και είναι καθαρά στο χέρι του τεχνικού διευθυντή Νίκου Νταμπίζα και του προπονητή Γιώργου Δώνη να τελειώσουν την υπόθεση. Ο 23χρονος αμυντικός (γεννήθηκε στις 10/2/95 στα Χανιά)  διακρίνεται για την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι, αφού έχει ύψος 1,87 και τη δύναμή του κι αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν κάνει τον Δώνη να δώσει θετική εισήγηση. Είναι ενδεικτικό ότι τη σεζόν που πέρασε ο Παντελάκης αν κι αμυντικός σημείωσε έξι γκολ! Περισσότερα από κάθε παίκτη του Παναθηναϊκού στο περασμένο πρωτάθλημα!!! Το έκτο τέρμα του, μάλιστα, το πέτυχε στο 0-3 επί της Καλλιθέας, όπου στην εξέδρα βρέθηκε και ο Νταμπίζας…

Ο Παντελάκης ξεκίνησε στον Αρη Σούδας κι έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκα με ομάδα του Ηρακλείου και συγκεκριμένα τον Εργοτέλη. Στις 13/4/14 έπαιξε ως αλλαγή 15’ στο νικηφόρο εντός έδρας ματς με την Καλλονή (3-0). Προπονητής του εκείνη την περίοδο, που του έδωσε και το χρίσμα, ήταν ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης. Την επόμενη σεζόν ο Παντελάκης είχε μία συμμετοχή βασικός στη Σούπερ Λίγκα και τρεις (βασικός) στο κύπελλο. Τον Γενάρη του 2015 δόθηκε δανεικός στον Φωστήρα και είχε επίσης τρεις συμμετοχές.

Το καλοκαίρι του 2015 τον απέκτησε ο Ολυμπιακός και τον έδωσε στον Κισσαμικό. Στην ομάδα των Χανίων την περίοδο 2015-16 είχε πέντε αγώνες. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν βασικότατος και αρχηγός στον Κισσαμικό. Τη σεζόν 2016-17 μέτρησε 32 παιχνίδια. Τα 27 για το πρωτάθλημα και τα πέντε για το κύπελλο. Την περίοδο που πέρασε έκανε 30 ματς (27 για το πρωτάθλημα και τρία για το κύπελλο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ