Στο προσκήνιο και πάλι ο Τόσκα για τον ΠΑΟΚ

Στο προσκήνιο και πάλι ο Τόσκα για τον ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλίν Τόσκα της Μπέτις, η οποία τον παραχωρεί, ακόμη και με την μορφή του δανεισμού.

Ένα όνομα το οποίο μας απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες του 2017 επανέρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Πρόκειται για τον Αλιν Τόσκα της Μπέτις το συμβόλαιο του οποίο ολοκληρώνεται το 2021. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν και πάλι την περίπτωση του Ρουμάνου αμυντικού για το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ. Το 25χρονο αμυντικό γνωρίζει πολύ καλά ο Ράζβαν Λουτσέσκου και τον θεωρεί ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην αριστερή πλευρά. Οι Ισπανοί αναφέρουν πως η Μπέτις μπορεί να τον παραχωρήσει ακόμα και δανεικό για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το βιογραφικό του Τόσκα

Γεννημένος τον Μάρτιο του 1992, ο Αλίν Τόσκα αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός και ως αριστερός μπακ. Ο ύψους 1.81μ. Ρουμάνος ποδοσφαιριστής είναι προϊόν των Ακαδημιών της Στεάουα, πέρασε από την Ουνιρέα Ουρσιτσένι, την Σαγκεάτα Ναβοντάρι και το 2012 πήγε στην Βιτορούλ του Γκεόργκι Χάτζι όπου έκανε 56 συμμετοχές.
Το 2014 επέστρεψε στην Στεάουα, αυτή τη φορά στην πρώτη ομάδα και έκανε συνολικά 96 ματς και 1 γκολ, κατακτώντας σε μία σεζόν, το 2014-2015, Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ και την αμέσως επόμενη ξανά το Λιγκ Καπ. Τον Ιανουάριο του 2017 τον απέκτησε η Μπέτις έναντι 1.000.000 ευρώ (σε δύο δόσεις). Στην ομάδα της Ανδαλουσίας έχει δώσει συνολικά 24 παιχνίδια και το ντεμπούτο του ήταν κόντρα στην Μπαρτσελόνα..
Στην εθνική Ρουμανίας μετρά 10 συμμετοχές. Η «χρηματιστηριακή» του αξία στο transfermarkt καταγράφεται στα 2.000.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ