Λουντ : «Ήταν μεγάλη τιμή να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού»

Λουντ : «Ήταν μεγάλη τιμή να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού»

Ο Ρόμπιν Λουντ με ανάρτηση του στο Instagram εξέφρασε την περηφάνια του για το γεγονός ότι φόρεσε για τρία χρόνια τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Ρόμπιν Λουντ ανακοινώθηκε κι επίσημα πριν μερικές ημέρες από τη Σπόρτινγκ Χιχόν και θέλησε να αποχαιρετήσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού με ένα μήνυμα στον λογαριασμό του στο Ιnstagram. Συγκεκριμένα, ο Φινλανδός έγραψε πως ήταν τιμή του που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και θέλησε να ευχαριστήσει τον καθένα που συνεργάστηκε και ήταν μέλος του τριφυλλιού ξεχωριστά.

«Ήταν μεγάλη τιμή να φορέσω αυτή την πράσινη φανέλα για 3 χρόνια! Έχω τόσες καλές αναμνήσεις με αυτή την ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι μου, κατά τη διάρκεια των 3 αυτών χρόνων! Εύχομαι τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό από τα βάθη της καρδιάς μου!», έγραψε στο Instagram.

It was a big honor to wear this green shirt for 3 years! I have so many good memories with this club and I want to thank every single one who was part of my journey during those 3 years! ☘️?? I wish all the best to Panathinaikos from the bottom of my heart! ? #paofamily #panathinaikos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robin Lod (@rollilod) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ