Έτοιμος αρχές Σεπτεμβρίου ο Άλτμαν

Έτοιμος αρχές Σεπτεμβρίου ο Άλτμαν

Ο Όμρι Άλτμαν ανεβάζει στροφές μέρα με τη μέρα και υπολογίζεται πως σε περίπου ένα μήνα θα είναι σε θέση να μπει με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Όμρι Άλτμαν ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς για τον Παναθηναϊκός. Ο Ισραηλινός μέσος, τη στιγμή που άρχιζε και έβρισκε τα πατήματά του και αποδεικνυόταν μια πολύ καλή λύση για τους πράσινους, υπέστη ρήξη χιαστών, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο χρονικό διάστημα και να βρίσκεται ακόμα στον δρόμο της αποθεραπείας.

Σε έναν Παναθηναϊκό αρκετά… προβληματικό, με τεράστια έλλειψη ποιότητας και με τον Ρόμπιν Λουντ να αποχωρεί και αυτός, ένας κεντρικός μέσος με τα χαρακτηριστικά του Ισραηλινού θα ήταν απαραίτητος στα πλάνα του Δώνη. Ο Έλληνας τεχνικός, έχοντας στο μυαλό του τον Άλτμαν, δεν έχει ζητήσει έξτρα παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, γνωρίζοντας πως αν ο Ισραηλινός επιστρέψει και είναι καλά, τότε θα βρει θέση στο σχήμα του Παναθηναϊκού. Και θα αποδειχτεί πολύτιμος.

Ο Άλτμαν μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις και πλέον έχει ξεκινήσει ασκήσεις και με την μπάλα. Ακολουθεί το ειδικό πρόγραμμα που του έχει δώσει το ιατρικό τιμ, κάνοντας υπομονή και ρίχνοντας πολλή δουλειά προκειμένου να επιστρέψει υγιής και έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό. Μια… εσωτερική μεταγραφή που μπορεί να φανεί πολύτιμη για τον Γιώργο Δώνη και τον Παναθηναϊκό.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο Άλτμαν σε περίπου ένα μήνα από σήμερα θα είναι έτοιμος να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Φυσικά θα χρειαστεί και 15-20 μέρες προκειμένου να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, κάτι που σημαίνει πως περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου ο Ισραηλινός θα είναι σε θέση να μπει και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό από το ξεκίνημα κιόλας της νέας σεζόν. Άλλωστε το πρωτάθλημα πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει πως ο Άλτμαν… κερδίζει χρόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ