Αποκάλυψη: Στη λίστα του Ολυμπιακού Ρέσιο και Ογκου

Αποκάλυψη: Στη λίστα του Ολυμπιακού Ρέσιο και Ογκου

Ο Ολυμπιακός ασχολείται με τον Ισπανό μέσο της Μάλαγα και τον Νιγηριανό της Χάποελ Μπερ Σεβά για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής. Τι λέει η ΠΑΕ για τον Γκιγέρμε.

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται ο μεταγραφικός μηχανισμός του Ολυμπιακού αυτές τις ημέρες, με στόχο την ένταξη στο ρόστερ τουλάχιστον ενός ποδοσφαιριστή. Εως το απόγευμα της Παρασκευής οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να καταθέσουν τη λίστα στην UEFA, ενόψει των αγώνων με τη Λουκέρνη, για τα προκριματικά του Europa League. Ωστόσο, έως και 24 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τους Ελβετούς, που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 9 Αυγούστου, οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να κάνουν δύο αλλαγές στο ρόστερ τους.

 Το βασικό μέλημα των Πειραιωτών είναι να κλείσουν άμεσα έναν κεντρικό χαφ, με σκοπό να τον έχουν στη διάθεσή τους στα παιχνίδια με τους Ελβετούς. Και προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχουν επαφές με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, για την απόκτηση του Γκιγέρμε ντος Σάντος Τόρες. Του 27χρονου αμυντικού μέσου, που την τελευταία διετία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ισπανικό σύλλογο (67 ματς, 2 γκολ, 1 ασίστ), ενώ πριν από έναν χρόνο η αγορά του είχε κοστίσει πάνω από 4 εκατ. ευρώ στους Ισπανούς! Από πλευράς Ολυμπιακού, ωστόσο, σημειωνόταν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εξετάσει την περίπτωση του Βραζιλιάνου, την οποία και έχει κρίνει ως «εναλλακτική» και όχι ως πρώτης προτεραιότητας. Για τον παίκτη, πάντως, κινούνται επίσημα η Σάο Πάολου και μια ομάδα από τα Αραβικά Εμιράτα. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΣΙΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ο Ολυμπιακός έχει στρέψει και σε άλλες περιπτώσεις την προσοχή του. Και μία εξ αυτών είναι ο Χοσέ Λουίς Γκαρθία ντελ Πότσο, ή απλώς Ρέσιο. Ο 27χροννος (11/01/1991) αμυντικός μέσος της Μάλαγα αποτελεί ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις της λίστας των ανθρώπων του Ολυμπιακού και από την Ισπανία προκύπτει πως τις τελευταίες ώρες υπάρχουν επαφές, ώστε να φανεί εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Ο υποβιβασμός της Μάλασα στη Σεγούντα Ντιβιζιόν έχει κάνει τον Ρέσιο να επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα της Ανδαλουσίας. Παρά το γεγονός ότι ο προπονητής του, Χουάν Λόπεθ Μουνίθ, έχει θέσει βέτο στη διοίκηση.

O Ρέσιο τελείωσε την περσινή σεζόν με 23 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστι, ενώ συνολικά έχει 183 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με Μάλαγα και Γρανάδα, αλλά και 11 γκολ και 14 ασίστ. Το συμβόλαιό του ανανεώθηκε πριν από έναν χρόνο και έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2021.

ΞΑΝΑ Ο ΟΓΚΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Τέλος, κατά μία πληροφορία, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εξετάζουν ακόμη μία περίπτωση μέσου, που αρέσει. Μια περίπτωση που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους Ερυθρόλευκους. Ο λόγος για τον διεθνή Νιγηριανό μέσο, Τζόναθαν Ογκου, ο οποίος βρέθηκε στα γήπεδα της Ρωσίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο θηριώδης (1,95 μ.) μέσος της Χάποελ Μπερ Σεβά ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα του Ισραήλ μετά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Champions League και ήδη η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η ομάδα που απέκλεισε τους Ισραηλινούς, έχει κινηθεί για την απόκτησή του. Ο Ογκου, που έχει αγωνιστεί επίσης σε Ντράβα (Σλοβενία), Εουπεν, Σεν Γουλουάς (Βέλγιο), Ατλέτικο, Λεϊρία και Ακαντέμικα (Πορτογαλία), διάγει την 4η σεζόν του στο Ισραήλ και συνολικά έχει 149 συμμετοχές, 14 γκολ και 7 ασίστ. Το συμβόλαιό το λήγει το 2019.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ