Σε τριπλό ταμπλό: Γκιγέρμε, Ρέσιο, Μίκελ Αγκού

Σε τριπλό ταμπλό: Γκιγέρμε, Ρέσιο, Μίκελ Αγκού

Ο Ολυμπιακός παλεύει να φέρει άμεσα στην Ελλάδα τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο της Ντεπορτίβο, αλλά έχει «ανοιχτές» και τις υποθέσεις του Ρέσιο και του Μίκελ Αγκού.

Η απόφαση είναι ειλημμένη και στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να ολοκληρώσουν την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ το συντομότερο δυνατό. Και ιδανικά του Γκιγέρμε, στον οποίο έχει επικεντρωθεί όλη η προσοχή των Ερυθρόλευκων το τελευταίο τριήμερο. Τo10.gr σας ενημερώσει αναλυτικά για τις διαπραγματεύσεις, τις λεπτομέρειες της προσφοράς του Ολυμπιακού, αλλά και την επιθυμία των Πειραιωτών να φέρουν τον 27χρονο κόφτη στην Ελλάδα ακόμη και σήμερα εάν είναι δυνατόν. Ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να μπει στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια με τη Λουκέρνη.

Μάλιστα, η καλή εικόνα της ελβετικής ομάδας στο παιχνίδι με τη Λουγκάνο και η πρώτη της επίσημη νίκη στη σεζόν δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να έχει λύσεις στη μεσαία του γραμμή και για αυτόν τον λόγο πιστεύει ότι, είτε ο Γκιγέρμε είτε κάποιος από τους άλλους μέσους με τους οποίους βρίσκεται σε συζητήσεις ο Ολυμπιακός, πρέπει να είναι διαθέσιμος, κυρίως για τον επαναληπτικό της Ελβετίας.

Στους Ερυθρόλευκους διαρκώς προτείνονται ποδοσφαιριστές αυτό το διάστημα και όλες οι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις εξετάζονται και αξιολογούνται. Σε αυτή τη φάση, ωστόσο, οι Πειραιώτες, πέραν του Γκιγέρμε, έχουν στο πλάνο τους ακόμη δύο ποδοσφαιριστές, με τους οποίους υπάρχουν επαφές, αλλά όχι σε τόσο προχωρημένο επίπεδο όσο με τον Βραζιλιάνο. Η περίπτωση του Ρέσιο της Μάλαγα είναι η πιο εφικτή από τις δύο, καθώς μπορεί οι Ανδαλουσιανοί να μην θέλουν να χάσουν τον αρχηγό τους, αλλά από τη στιγμή που έπεσε στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, οι πιθανότητες να μείνει ο παίκτης δεν είναι πολλές.

Από την άλλη, ο Μίκελ Αγκού, ο τρίτος της λίστας του Ολυμπιακού, είναι δεδομένο ότι θα φύγει από την Πόρτο, αλλά η περίπτωσή του είναι αρκετά «τσουχτερή». Μάλιστα, λέγεται ότι στην πρώτη κρούση που του έκαναν οι Πειραιώτες οι απαιτήσεις του φέρεται να ξεπερνούσαν το 1 εκατ. ευρώ. Ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει και η Πόρτο, η οποία ζητάει ένα σεβαστό ποσό για να τον παραχωρήσει. Επειδή, όμως, πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση, στο Μεγάλο Λιμάνι κρατούν ζεστή την υπόθεση. Ενώ ενημερώθηκαν ότι η Μαρσέιγ που φέρεται να τον διεκδικεί, δεν έχει κάνει κάποια κίνηση, καθώς έχει άλλες προτεραιότητες.

* Κλείνοντας, έχει σημασία να επαναλάβουμε ότι στο Μεγάλο Λιμάνι φτάνουν διαρκώς περιπτώσεις παικτών που προκαλούν ενδιαφέρον. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Μπίμπρας Νάτχο. Επίσης, οι Ερυθρόλευκοι εξέτασαν πριν λίγο καιρό την περίπτωση του 32χρονμου Στεφάν Εμπιά, πρώην νικητή του Europa League με της Σεβίλλης, ενώ προτάθηκε από τον ατζέντη του Ομάρ και ο 22χρονος διεθνής Νορβηγός μέσος, Μόρτεν Θόρσμπι της Χέρενφεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ