Νέα επαφή με Μπράγκα για τον Κούκα!

Νέα επαφή με Μπράγκα για τον Κούκα!

To10.gr αποκαλύπτει τις συζητήσεις για τον Αιγύπτιο επιθετικό που θέλει ο Μαρτίνς. Η συμφωνία στο ποσό της μεταγραφής, το «θέλω» του παίκτη και η λίστα του Europa.

Ο Ολυμπιακός έχει επικεντρώσει την προσοχή του στην απόκτηση ενός κεντρικού χαφ, με τους Γκιγέρμε, Ρέσιο και Μίκελ Αγκού να είναι οι εκλεκτοί. Εντούτοις, από τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν δύο προσθήκες στην ευρωπαϊκή λίστα έως το βράδυ της Τετάρτης (08/08), δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια… έκπληξη. Καθώς δεν είναι μυστικό ότι οι Ερυθρόλευκοι ασχολούνται και με άλλους παίκτες, τους οποίους έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ενας εξ αυτών, λοιπόν, είναι ο Αχμέντ Χασάν. Ο επιθετικός της Μπράγκα, για τον οποίο to10.gr έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες ότι αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο του Μαρτίνς για την επίθεση, έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας της πορτογαλικής ομάδας, ενόψει των αγώνων με τη Ζόρια, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Με εξέλιξη που δεν προκάλεσε κάποια ιδιαίτερη έκπληξη, απλώς επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί συζητήσεων των «πολεμιστών» με ενδιαφερόμενες ομάδες για την απόκτηση του Αιγύπτιου.

Μια εξ αυτών των ομάδων, βεβαίως, είναι ο Ολυμπιακός. Με τον Κούκα, όπως είναι το παρατσούκλι του, να είναι απολύτως ενήμερος για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και να επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά με τον Μαρτίνς, μετά την εξαιρετική συνεργασία που είχαν στη Ρίο Αβε, όταν ο 25χρονος επιθετικός έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας τους.

Οι πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν ότι στις συζητήσεις που έχουν λάβει χώρα εδώ και ημέρες μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπράγκα έχει βρεθεί σημείο επαφής στο κομμάτι του οικονομικου ανταλλάγματος. Εντουτοις, αυτό που μένει να οριστικοποιηθεί είναι ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η καταβολλή του ποσού. Σημείο που βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση μεταξύ των εμπλεκόμενων.

Εξάλλου, οι άνθρωποι του Ολυμπιακου εδώ και καιρό ρωτούν να μάθουν πράγματα σχετικά με ό,τι αφορά στον Κούκα. Οχι μόνο αγωνιστικά, καθώς σε αυτό το επίπεδο ο Αιγύπτιος είναι αυτό που ψάχνουν οι Πειραιώτες. Οι επαφές των Πειραιωτών αφορούν στην εκτός γηπέδων ζωή του παίκτη, τις παρέες του, τις συνήθειές του, τον χαρακτήρα του. Ολα. Καθώς θέλουν να είναι απολύτως βέβαιοι ότι η επένδυσή τους θα έχει τις περισσότερες δυνατές πιθανότητες να πετύχει. Οπως κάνει εξάλλου κάθε σοβαρός σύλλογος στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ