Ερασιτέχνης : «Συνεχίζει το αντιπαναθηναϊκό μένος η ΠΑΕ, ο κόσμος τους σιχάθηκε»

Ερασιτέχνης : «Συνεχίζει το αντιπαναθηναϊκό μένος η ΠΑΕ, ο κόσμος τους σιχάθηκε»

Νέα σκληρή απάντηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εναντίον της ΠΑΕ, μετά την οριστική επιστροφή της ομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Η κόντρα στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται με… αμείωτους ρυθμούς. ΠΑΕ και ερασιτέχνης έχουν ξεθάψει τα «τσεκούρια του πολέμου» και δεν σταματούν να κατηγορούν η μία πλευρά την άλλη.

Μετά την απόφαση και την ανακοίνωση της ΠΑΕ για οριστική συμφωνία με το ΟΑΚΑ ώστε να αγωνιστεί η ομάδα εκεί την ερχόμενη σεζόν, μαζί με χαρακτηρισμούς εναντίον του ερασιτέχνη, ήρθε η… απάντηση της πλευράς Γιαννακόπουλου.

Σε αυτή, μέσω της διαρροής που υπήρξε, γίνεται λόγος για αντιπαναθηναϊκό μένος της διοίκησης της ΠΑΕ, που προτιμά να αποπληρώσει χρωστούμενα στο ΟΑΚΑ απ’ ότι αυτά του ερασιτέχνη. Επιπλέον, ανέφεραν ότι όποιο γήπεδο κι αν δηλώσει η ΠΑΕ, τα στελέχη της δεν θα μπορούν να πάνε γιατί «ο κόσμος τους έχει σιχαθεί».

Αναλυτικά όσα σχολίαζαν από τον ερασιτέχνη:

«Το αντιπαναθηναϊκό μένος της διοίκησης της ΠΑΕ συνεχίζεται… Τώρα προτιμάνε να αποπληρώσουν μέχρι και τα χρωστούμενα στο ΟΑΚΑ από ό,τι αυτά που χρωστάνε στον – από εκείνους – στραγγαλισμένο οικονομικά ερασιτέχνη Παναθηναϊκό (εκτός αν και εκεί κανόνισαν καμιά 100αρια άτοκες δόσεις)…

Είτε, πάντως, Λεωφόρο, είτε ΟΑΚΑ, είτε Ριζούπολη δηλώσουν ως έδρα, εκείνοι δύσκολα θα μπορούν να πάνε στο γήπεδο… Ο κόσμος τους έχει πια σιχαθεί.

Ας τελειώνουν με την μεταβίβαση στον Παϊροτζ ώστε να μπορούν και εκείνοι να παρακολουθούν την πραγματική ομάδα της καρδιάς τους…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ