Επιμένει για Γκιγέρμε, θέλει δίδυμο-φωτιά στη μεσαία γραμμή!

Επιμένει για Γκιγέρμε, θέλει δίδυμο-φωτιά στη μεσαία γραμμή!

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για τον μονοετή δανεισμό (με οψιόν αγοράς) του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου, για να τον κάνει ντουέτο με τον Νάτχο. Παραμένει «παιχνίδι» και ο Μίκελ Αγκού.

Η μεταγραφή του Μπίμπαρς Νάτχο έκανε αίσθηση σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά ο Ολυμπιακός δεν σταματάει εδώ. Οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να έκλεισαν έναν από τους κορυφαίους μέσους της αγοράς και να έλυσαν οριστικά το «ζήτημα» που είχαν στο «8», αλλά σκοπεύουν να αποκτήσουν άμεσα και έναν ποδοσφαιριστή που θα συμπληρώνει τον διεθνή Ισραηλινό στη μεσαία γραμμή του Θρύλου. Με τον Γκιγέρμε ντος Σάντος Τόρες να αποτελεί αυτή τη στιγμή τη Νο1 προτεραιότητα του συλλόγου του Μεγάλου Λιμανιού.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα τρομερό δίδυμο στη μεσαία τους γραμμή και για αυτόν τον λόγο επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον 27χρονο κόφτη της Ντεπορτίβο Λα Κορουνια. Έναν παίκτη που αναμένεται ταιριάξει… γάντι με τον Μπίμπαρς Νάτχο, καθώς έχουν τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά, τα οποία αλληλοσυμπληρώνονται.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να τελειώσει η μεταγραφή του Γκιγέρμε το συντομότερο δυνατό. Ετσι, δεν πρέπει να προκαλέσει καμία έκπληξη εάν οι Ερυθρόλευκοι φέρουν άμεσα στην Ελλάδα τον Γκιγέρμε. Ο Νάτχο θα δηλωθεί άμεσα στη λίστα του Europa League για τα παιχνίδια με τη Λουκέρνη. Στόχος του Ολυμπιακού, λοιπόν, είναι να συμβεί το ίδιο και με τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο, ώστε ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει στη διάθεσή του από τώρα τους δύο (εν δυνάμει) βασικούς μέσους του.

Οι συζητήσεις με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια γίνονται για μονοετή δανεισμό του Γκιγέρμε, με «ενοίκιο», αλλά και με οψιόν αγοράς κοντά στα 4 εκατ. ευρώ. Σχεδόν στα χρήματα που δαπάνησε η ισπανική ομάδα για να τον αποκτήσει από την Ουντινέζε. Φυσικά ο Ολυμπιακός καλύπτει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, που φτάνει τις 800.000 €, με τον παίκτη να μην είναι θετικός για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά να έχει πειστεί από τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις αμυντικών μέσων, χωρίς να το φωνάζει. Ο Μίκελ Αγκού, είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις και παρότι είναι πολύ δύσκολη και δαπανηρή μεταγραφή, οι Ερυθρόλευκοι είναι σε επαφή με την Πόρτο και με τους εκπροσώπους του παίκτη. Ενώ δεν είναι μυστικό ότι τις τελευταίες ημέρες προτείνονται και αξιολογούνται αρκετοί παίκτες για τη θέση «6».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ